>kedo - pop/rock/country<

Forside/menu * Booking forespørgsel

kedo - Simon Brohus Holm - spektrebetonet atmosfære

kedo blander poprock med country, og skaber grundlag for et melodiøst og til tider melankolsk udtryk.

Med stærke melodier, der er let hørbare uden at være banale, sættes den gode melodi i centrum og instrumenterne understøtter sangene som helhed.

Gennem bandets forkærlighed til countryrock, skiller Simon Brohus Holm’s karakteristiske vokal sig ud og inviterer lytteren ind i en stemningsfyldt og spektrebetonet atmosfære.

Blot 6 måneder efter bandets dannelse, deltog kedo i et af P4’s største satsninger nogensinde, Rocktoget. En talentkonkurrence for håbefulde amatørbands i Danmark. I jagten på titlen ”Årets Rockfund 2009” endte kedo, med sangen ’Tears’, i finalen, i tæt opløb med det vindende band. Alt dette foran over 1000 tilmeldte sange.

Og den ambitiøse kvartet, med rødder i Århus, sætter fortsat sejl mod nye aftryk på den danske musikscene. Bl.a. ved deltagelse på
Danmarks 3. største festival, Jelling Musikfestival, sidst i maj 2010.

Stil: Pop/Rock/Country
Kedo
spiller melodiøs poprock i en traditionel besætning med to guitarer, bas og tromme. Bandet er dannet i år, men de fire musikere har kendt hinanden gennem 5 år, siden de mødtes på efterskole. Målet er at kunne leve af musikken, og jobbet på festivalen er et
stort skridt i den rigtige retning.

Gruppemedlemmer
Simon Brohus Holm - Sang og akustisk guitar
Filip Mogensen - Bas og kor
Philip Christiansen - Trommer
Peter Christiansen - El-guitar

Relateret band
Festmaskinen - 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere

Denne side er genoprettet den 17. oktober 2014, kl. 20:14:36