>Schwung - Klassisk salonmusik - Bookinginformation<

Booking forespørgsel

Schwung - klassisk salonmusik - Bookinginformation

Klassisk salonmusik, der får din fest til at lette!

Schwung er et af Danmarks mest eftertragtede salonensembler. Og med god grund: når Schwung spiller, er det med nærvær, intensitet og kærlighed.
Da Schwung samtidig er professionel til fingerspidserne, garanteres en unik musikalsk oplevelse af international klasse. Med sine autentiske og levende fortolkninger af klassisk salon- og wienermusik skaber duoen en eksklusiv og afslappet atmosfære.
Schwung har en fantastisk musikalsk indlevelsesevne, som gør dagen til en uforglemmelig oplevelse.

Firmaarrangementer

Den klassiske musik har noget særligt at tilbyde, når man ønsker en atmosfære af stil og eksklusivitet. Schwung spiller raffineret, klassisk baggrundsmusik, som skaber præcis den intime og behagelige stemning, der gør arrangementet til en succes.
Vi repræsenterer virtuositet og seriøsitet og efterlader alle overbeviste om kvaliteten af Deres reception, jubilæum, indvielse eller kongres.

Vi kan evt. være behjælpelige med tilvejebringelse af klaver eller flygel.

Privatarrangementer

Kærligheden og romantikken er i højsædet når Schwung præsenterer en perlerække af de mest elskede klassikere, som spreder en brusende og hjertevarm stemning til dit bryllup. Her er både festlige, fejende valse, som får glæden til at boble, og smægtende "sjælere", som skaber rum for eftertænksomhed og mulighed for at dvæle ved skønheden i nuet.

I et perfekt samspil mellem violin og klaver viderebringes salonmusikkens fordybelse, vitalitet og livsglæde, som forfører dine gæsters sanser.


Schwung er desuden det oplagte valg til enhver mærkedag, fest eller sammenkomst, hvor man ønsker personlighed og en følelse af varm glæde.
Med de dejlige toner fra en svunden, men smuk og romantisk, epoke får festen liv og indhold, også mellem talerne! Og med Schwung som musikalsk krydderi smager god mad endnu bedre...

Festens fællessange akkompagneres gerne.

Vi kan evt. være behjælpelige med tilvejebringelse af klaver eller flygel.

Da Anne-Marie Meineche også er uddannet organist, kan vi desuden tilbyde musikindslag i kirken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Palle Pirat Duoshow . :.Postmand Per.: Musiker-Børsen ApS . Sebastians skøre Safarishow - Sebastian Klein . Sigurds Bjørnetime - Bjørnen Bjørn . Hawkeye and Hoe: Booking . Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys . Rattlesnakes - Booking . Lyt til The Antonelli Orchestra