>Hygge1reception<

Forside/menu


Beslutning sangene til din bryllupsreception kan være hård og stressende. Heldigvis personale er her for at hjælpe dig med at vælge de sange til din særlige dag. Vi har foreslået nogle af de seneste og populære sange at spille på dit bryllup at gøre det en dag, du ikke vil glemme!

Når det besluttes, hvilke sange, du måske ønsker at høre hele dit bryllup, tage hensyn sangene personale anbefaler, at vil matche stemningen under hver del af brylluppet og modtagelse. Disse spænder fra ceremoni musik til cocktail time musik til far datter dans sange.

Formand og band leder af prisvindende dans band har over 30 års erfaring i musikindustrien. Med sin ekspertise i musikken anbefaler forskellige sange, der skal spilles på din specielle dag. Kurt og hans team har valgt sange, de tror vil bedst passer til de forskellige dele af din bryllupsreception.

Med køligere temperaturer og smukke faldende blade, kan mange par vælger sæson af efteråret at blive gift. Fra Halloween til Thanksgiving, efterår tilbyder en række sjove helligdage og festlige temaer, der kan entydigt inkorporeres i bryllupper. Hvad enten festlig eller frygtelig, er det vigtigt at vælge musik, der svarer til det tema, du går efter, da dette vil sætte tonen for dit bryllup. Nedenfor er en liste af fremragende efterår bryllup sange, som du bare kan falde i kærlighed med (ingen ordspil bestemt)!

Far-Datter Dance Songs of 2016

En af de mest bud og rørende øjeblikke af en bryllupsreception er den klassiske Far-datter dans. Selvom det er blevet en fast bestanddel af moderne dag bryllup receptioner, den gamle tradition engang startede som havende en langt større betydning, end det besidder nu. Dansen symboliserer en fars sidste øjeblikke af at være den eneste mand i sin datters liv, og da han passerer hende over til den nette. Traditionen vil typisk begynde med far og datter tage ordet i starten af sangen, og ender med gommen røre sin brud væk i deres første dans alene sammen.

I dag har Far-datter dansen udviklet sig til en sjov, men ofte tårevædet, måde for døtre at få deres sidste par øjeblikke som "fars lille pige.", Det øjeblik betyder imidlertid noget andet til hver familie. Nogle kan koreografere et stort antal og praksis i månedsvis; andre kan bare gå ind i det, højre fod, venstre fod, og gentager: enkelt! Nogle brude vælger en sang, som gæsterne vil genkende, men mange vælger sange, der holder særlig betydning mellem hende og hendes far. Uanset hvad, bør disse tre eller der omkring minutter være noget, du og din familie kan værne om for evigt. For at hjælpe dig med at udvælge den perfekte sang for dig og din far, her er en liste over nogle fremragende Fader-Daughter dance sange at vælge imellem.

Relaterede kunstnere:

Anton stormlund - 10 fingre - et klaviatur
Bjarne Sahl
Black & White - to celloer
Blue Notes

Bodil Heister og Niels Stuart

Bossa and you
Cecar Berti
Cheese'n Wine Music - Henrik Bay - Niels Stuart
Circles Café
Coco Son
Dario Ferry

Den Danske Guitarduo
Deux Femmes - obo og harpe
Dinner Duo
::Dreamband - musikalsk kvalitetsgaranti::
Duo Ama Deus
Duo Lux - tværfløjte og cello
Enrico Rosa formidling