>Bølle Bob Show<

 

Bølle Bob Show

Super koncert med Bølle Bob Show!

Helt ny koncert version med de populære Bølle Bob sange

Efter den kæmpe Bølle Bob succés med både spillefilm og teaterforestillinger i 2005, sendes en ny koncert version af Bølle Bob Show nu på turné i 2006.

Bølle Bob sangene blev oprindeligt skrevet i slutningen af 70’erne af Gunnar Geertsen, der skrev sangene til sit skolekor i Hornum, da han som skolelærer ønskede at kommunikere ungdommens emner på en mere nutidig måde.

Sangene blev dengang en landeplage – og de fleste kan i dag stadig synge med på ”Han er grov – han er sjov..” - ”Lillebror, Lillebror, nej hvor er jeg træt af dig..” – ”Vi er ikke rigtig voksne – Vi er ikke rigtig børn..” osv.

Først blev Bølle Bob en stor plade succes med mere end en halv million solgte eksemplarer; siden blev sangene i midten af halvfemserne overført til teatret og i 1998 blev en længe ventet filmatisering af Bølle Bob udsendt på video og senere DVD.

Flere CD’er med hitliste placeringer blev udsendt, en videoversion af Bølle Bob Show kom senere med kæmpe-succes, og en hel speciel TV-version på 8 afsnit er blevet vist på TV.

Frem til 2001 optrådte Bølle Bob Show med koncerter over hele Danmark, hvor mere end en kvart million oplevede det populære show.

I 2005 er en ny film set af 200.000 personer og en teater-udgave har i næsten 4 måneder turneret rundt i Danmark.

Nu præsenterer 6 unge sangere og dansere i alderen 11 til 14 år (3 piger og 3 drenge) et nyt Bølle-Bob Show med alle de populære sange, som i første omgang kunne opleves i vinterferien.

Bølle Bob Show optræder i 30 minutter i udvalgte perioder frem til august 2006. Efter hvert show giver de medvirkende autografer i op til 30 minutter. Vi leverer selv gratis 4-farvet fankort.


 

Relaterede kunstnere:

::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . ::Elsebeth Egholm - Kriminalverdenen - 0255.3758::

Denne side med Bølle Bob er opdateret onsdag, den 19. juli 2011, kl. 14:31 

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere