>Surfboard<

 

Surfboard

Populær sommeraktivitet.
Hvem kan stå længst på Surfboardet?

Underholdning i topklasse.

Udlejes med betjening i 4 x 45 minutter


.

Intet er mere vigtigt at starten surfer end at vælge den rigtige første bestyrelse. Disse tynde, smalle raketter stjernerne rider sikker ser spændende, men de er en katastrofe for surfere læring indledende teknikker. Derfor holder disse tips i tankerne, når du vælger din første surfbræt.

Dit første Surfboard skal Billig
Mens lære at surfe, er du nødt til Ding og skrabe en bestyrelse, hvis du virkelig sætter den til at bruge, så du skal ikke bruge for mange penge. En 400 dollar surfbræt vil ding så nemt som en $ 100 surfbræt. Det handler ikke om udseende, så ignorere mindre gulning og små dings.

Men, dings at vise skum eller delaminering bør undgås. Som nybegynder, er du nødt til at slå dælen ud af dit surfboard, så betaler de mindste beløb af kontanter muligt.

Din første Surfboard skal være stor og tyk
Alle de seje piger og fyre har små, smalle surfbrætter, right? Og hvad så! Du er ikke cool endnu. Få en bestyrelse, som vil give flotation og giver mulighed for nem padling.

En god gennemsnitlig størrelse board til en begyndelse surfer ville blive omkring 7 meter lang og 19-21 inches lang og mindst 2-3 inches tyk. Dette afhænger helt af din størrelse, så vær sikker på at du kan mageligt bære og svinge surfbræt i vandet. Bare sørg for surfboard står mindst en fod højere end dig.

Generelt bør en £ 120 surfer kigge efter en 6 fod 10 tommer bord, mens en 140 punds kan se i retning af en 7 fod 2 tommer bord. Ved 170 pounds, så prøv at gå over 7 fod 6 inches.

Må ikke bekymre dig om Surfboard Shape
Må ikke bekymre dig om halen form eller antallet af finner på din surfbræt.
Disse dele af et surfbræt bør ikke sagen. For det første 3-6 måneder, du virkelig bør ikke bekymre dig om at dreje eller laver manøvrer nogen måde, så uanset om du surfboard er en svale hale eller en spidsand eller endda hvis din surfboard kun har en fin er virkelig meningsløst.

For the record, er 3-fin boards den nemmeste at vende og de mest funktionelle fin oprettet for de avancerede og mellemliggende surfer.

Afsluttende tanker ...
Flere virksomheder gør bløde surfboardsr, der består af en Bodyboard-lignende materiale, og finnerne er fleksible for at hjælpe med at forhindre skader, mens man lærer dit håndværk. Dette er en god måde at få børnene op og ride uden en tur på skadestuen.

Disse er de mest basale regler for at vælge din første surfboard. Det betyder ikke noget, hvis du køber et bræt fra en ven, en lokal surf butik, eller fra internettet; bare finde en stor, billig bord, som du kan bære til stranden gå få fyret og lære at surfe.

Updated on July 15, 2016 - 12:52

Relaterede aktiviteter:

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere