>Sunny Cagara - comedymagi<

  Bookingforespørgsel

Sunny Cagara as a pickpocket - booking 75363440Når du booker Sunny Cagara til dit event, får du et show fra en af Danmarks absolut bedste tryllekunstnere. Udover at være en dygtig magisk entertainer er Sunny specialist i tricktyveri, hvilket betyder, at showet får en ekstra dimension, hvor gæsterne kan opleve trylleri og manipulation helt tæt på.

Sunnys mange færdigheder indenfor close-up trylleri og komik giver ham evnen til at blande sig med gæsterne til en fest og sprede sjov og magi.

Tjek tryllekunstneren Sunnys brede vifte af shows her på siden.

SCENESHOW
Hvis du mangler et anderledes og friskt element til din fest, dit arrangement eller din forsamling, så kan tryllekunstneren Sunny Cagara levere et fantastisk underholdende sceneshow. Når Sunny går på scenen er det for at give publikum en imponerende og uforglemmelig oplevelse. Hans moderne tilgang til magi handler om at kunne gennemskue publikums tanker med en blanding af tryllerier og moderne mind control.

Sceneshowet er altid en stor oplevelse, for når Sunny Cagara går i gang bliver verden fyldt med tryllekunst, og det eneste publikum kan være sikre på, er at det bliver sjovt og magisk. Hvis han beder dig om at tænke på et tal, eller tjekke om du stadig har din telefon i lommen, så skal du være forberedt på at blive overrasket.

CLOSE-UP MAGI FRA TRYLLEKUNSTNER
Hvis du skal bruge nærværende trylleri, hvor gæsterne får en mere personlig oplevelse, er hans evner inden for close-up trylleri og gademagi uovertrufne. Han kan ubesværet trylle midt i en folkemængde og få alle til at måbe. Denne type magi er perfekt, hvis du skal bruge en til at underholde, men ikke synes at et sceneshow ville passe til dit event. Magien kommer helt tæt på og du får lov til at se en mester trylle lige foran næsen på dig. Tryllekunstner Sunnys close-up magi er perfekt til mindre arrangementer, receptioner og messer eller som et supplement efter det store sceneshow.

TRICKTYVERI
Tricktyveri handler om at manipulere folk, så man kan stjæle fra dem, uden at de opdager det. Tryllekunstneren Sunny Cagara er landets førende specialist indenfor området og har arbejdet med at bremse og forebygge tricktyverier i mange år. Som tryllekunstner bruger han sine evner til at informere om faren ved tricktyveri og til at underholde med. Sunny anvender sine fingerfærdigheder til at give sine magiske shows en ekstra dimension og tilføje et unikt element til underholdningen. Tjek videoen hvor Sunny demonstrerer sine evner som mestertyv og gør det til en del af et show.

Online under Corona:

Hvis du er interesseret i et foredrag om tricktyveri, så kig her. Tryllekunstneren og entertaineren Sunny Cagara har arbejdet med tricktyveri og forebyggelse i mange år og kan levere et professionelt foredrag om emnet.

Som du sikkert har oplevet, er det en svær Coronatid for mange, og derfor kan man godt bruge noget opmuntring og motivation i denne tid - det plejer jeg at gøre ved at optræde, lave foredrag og skabe glæde når jeg besøge jer i virksomhederne. - En udfordring nu, kan også være at motivere sit team og organisation, som er endnu vigtigere pt, hvor mange sidder hjemme.
- Derfor har jeg udviklet 3 spændende produkter hvorved du kan motivere og glæde dine kollegaer online. Se hvordan her:

1) Magisk Motivation
2) Online Magi
3) Magisk Bingo


Magisk Motivation:

- Et smil på læben, et grin og et positivt mindset kan være dét element som får os mennesker til at præstere bedre.
Jeg har i mange år lavet et foredrag, som hedder Magisk Motivation. Det er et foredrag, som inspirere og giver jer et magisk mindset.

Kort opsummering af mine personlige udfordringer og succeser

Udfordringer:
- Alt fra at være den mindste i klassen, blive røvet/overfaldet som chauffør (pengetransport), miste min mor til kræft, køre galt og miste hukommelsen, ramt af en båd og var i en periode lam i det ene ben, en datter der vågnede 20 gange om natten og skreg HVER nat i fem år… (føltes som fem år i helvede)

Succes:
Den hurtigste i klassen, skarp i replikken, landsholdet i taekwondo (5 dobbelt Danmarksmester), endnu stærkere hukommelse, en sund forretning med ansatte, landskendt tryllekunstner, konsulent for politiet og FN… 3 børn

- Vi har alle udfordringer men det er vores mindset, der afgør hvordan vi kommer videre.

I det her online foredrag fortæller jeg om, hvordan jeg selv har holdt hovedet højt, når jeg var til tælling, og hvordan jeg altid kommer tilbage som en vinder. Jeg vil forsøge at trylle nogle værktøjer frem til jer, så I også kan skabe et magisk mindset.

Online Magi:
- Efter flere positive forespørgsler fra diverse virksomheder, der ønsker, at jeg bidrager med lidt online magi, har jeg sammensat et ret fortryllende show, som er med til give et godt grin og er et godt samtaleemne efterfølgende for kollegerne. Således har I stadig mulighed for at få lidt magi i jeres liv ;)

- Her viser jeg jer visuel magi, manipulerer evt. chefen, så han/hun kommer til at tænke på præcis den genstand jeg ønsker. Jeg kommer til at involvere jer alle sammen, og trods det er online, så kommer jeg helt sikkert til at læse jeres tanker alligevel Hele online showet er selvfølgelig krydret med humor

- Varigheden er 15-25 min. (Det kan tilpasses jeres program) og honoraret vil selvfølgelig være fortryllende lavere end ved et fysisk live-show.

Et online show, som foregår ved at jeg tilslutter mig et af jeres fællesmøder, som fx morgenmødet eller fredagsbaren.
(Her logger jeg så på via Microsoft Teams eller Zoom)

Magisk Bingo/Banko:
- En anden sjov mulighed kunne også være Magisk Bingo/Banko. Mange virksomheder spiller nu online bingo/banko med alle de ansatte, og så er det en af medarbejderne der råber tal op. - Hvorfor ikke gøre det ekstra magisk?
- Her jeg kommer til at være den Magiske Banko vært, hvor jeg gør spillet til et fascinerende, visuelt og humoristisk online banko-show. Her bliver trylleriet også en del af det spillet og der vil løbende være en masse jokes. Hvor store gevinsterne skal være, er helt op til jer. 

   

              

 

Navn:

Email:

Besked


Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges