>Spri0ng1artist<

Forside/menu

Vi ønsker, at vores publikum til at være glade ...

... Vi taler ikke "det var nice" slags glad. Vi taler spring-til-din-fødder og snak-om-det-for-uge slags glade. Og vi ønsker, at vores kunder til at være endnu gladere. Booking processen behøver ikke at være smertefuld. Her på CirqOvation, vi er søde og let at gå, men vi ved, hvordan man kan gøre vores kunders visioner kommer til live gennem klar kommunikation og løsning generation. Og det er kun en begyndelse: Vores højt kvalificerede kunstnere er den bedste og mest pålidelige i branchen. Hvad mere kan man bede om?

Med alt det hårde arbejde, der går ind i planlægningen af ​​en begivenhed, ønsker vi booking underholdning til at være den mindste af dine bekymringer. Ved hjælp af 20 + års erfaring i branchen, vil vi integrere vores ekspertise med din kyndige til at gøre din begivenhed mindeværdige med en smerte-fri booking processen.

Når du er tilfreds, er vi glade. Nu er fortjener et stående bifald.

********************************************

Oplev en verden af ​​CirqOvation, hvor alt er muligt. Statuer bliver levende, mystiske væsner flyve gennem luften, og snarky giganter strejfe jorden.

Fra zany til sexet og alt derimellem! Uanset hvad du vælger, vil vores kunstnere bringe et hidtil uset niveau i sindet boggling underholdning til dit arrangement! CirqOvation specialiseret sig i komedie stunt shows, elegante luftfotos akrobatiske handlinger og vildt farverige roaming tegn lige ud af ens fantasi. Vores virksomhed vil arbejde tæt sammen med kunderne for at sikre, personlighed deres arrangement skinner. Kan du ikke finde det, du leder efter? Bare spørg!

Vores kunstnere er meget nacn og nem at arbejde med, og vores set-up / rive ned tider er minimale. Uanset begivenheden, uanset placering, indendørs eller ud, kan vi bringe alt, hvad vi har brug for: komplet lyd udstyr, fritstående antenne rig, baggrund og manegen!

Her er en menu til dit næste arrangement:
One-Man Comedy Circus Stunt Show
CirqOvation Circus Show Extravaganza!
Aerial Arts (Vi vil dingle os fra spær til dig! Nogensinde hørt om en Aerial Bar Tender? Hvad med en Living Ornament? Spørg efter en på dit næste arrangement!)
Strolling Arts (herunder, men ikke begrænset til, stilt walking / dans, ethjulet cykel, levende statue, hulahopringe, partner akrobatik, slentre fornærmelse tegneserie)
Grinder Girl
Fire Dancing
contortion
Og mere!

Almindeligt stillede spørgsmål:

Q: Hvad er "Aerial Arts"?
A: Dette henviser til en handling udført i luften. Der er mange forskellige typer af lifte handlinger. Her er en grundlæggende liste:
Trapeze: En kort stål bar, som hænger fra to reb. Denne handling kan enten være "swinging" (en eller to kunstnere på samme bar mens svinge frem og tilbage); statisk (kunstner (e) udføre tricks på en bar, der er ubevægelig); eller "flyvende" (hvad de fleste mennesker tænker på, når "trapez" er nævnt: To barer er brugt, og kunstnere "flyve" fra den ene til den anden)

Q: Er din Comedy Stunt viser kun for børn?
A: Absolut ikke! Faktisk var dette show designet med voksne i tankerne, men er skræddersyet til at være "familievenlig".

Q: Hvad er en fritstående antenne rig? Lyder kompliceret.
A: Faktisk er dette stykke udstyr er designet, så vi kan bringe luftfotos kunst til din begivenhed med lethed og fred i sindet. Bringe riggen betyder, at vi ikke behøver at hænge vores udstyr fra dit loft! Det kan sættes op indendørs og ud og kan gå op i 10 minutter, trak ned i fem.

Q: Hvad er de dimensioner af din rig? Kræver det dunkende pæle i jorden?
A: Vores rig kan sættes op på varierende højder: 14 ft, 18 ft og 23 ft, og det ligner en kæmpe stativ. Den fodaftryk på fuld højde foranstaltninger omkring 25 fødder på alle sider (mindre, hvis ikke sat op på fuld højde). Ingen stakes skal udfyldes!

Relaterede kunstnere:

BallonCirkus
Benny Schumann
Cirkus Big - gøglershow - ballonklovn
Cirkus Panik - artister
Cirkus Skunk
Eric Henning

Fi-Fi Dong Gascopy - 100 % genbrugsgas
Jan Hellesøe
Joachim Solberg
Jørgen Rosland
Klassisk BMX Cykelshow
Klovnen Martin
Lars Lottrup - artist
Line Vittrup - magisk cirkus

Lone Wolf Creations - ansigtsmaling
Michael Lindegaard - bugtalerdukken Eddie
Mimeren SOLO - nonverbal figur
Motorcykelshow Peter Weiss
Niels Plys - familieunderholdningsforestilling
Ole Nørskov-Nielsen - hypnose - underbevidsthedens resurser
Steckels
Sunny Cagara - tryllemagiker

Totem Entertainment
Daniel Deleuran
Her1tug Klo2vn
SbFLxjrf0pN40