>Michael Lindegaard - bugtalerdukken Eddie<

 

Michael Lindegaard

De første minutter af Michael Lindegaards performance, underholder han med en eller flere af sine dukker. Undervejs involveres én eller flere blandt publikum i trylleri og andet sjov. Her er det oplagt, at det er fødselaren, brudeparret eller chefen der kommer op.

Når dukkerne er gemt væk, tager Michael Lindegaard én blandt publikum op, og bruger vedkommende, som en slags levende bugtalerdukke, hvor der lægges stemme til. Igen er det ofte dagens hovedperson, som Michael Lindegaard får til at bryde ud i sang, som en forrygende afslutning på showet.

Showets indhold tilpasses naturligvis lejligheden, alt efter om det drejer om en optræden til en rund fødselsdag, en julefrokost eller i en børnehave.

Der er aldrig 2 show der er ens, da der ofte ændres i det undervejs – så det altid passer til det aktuelle publikum.

Såfremt det ønskes, kan der i starten af showet, komme noget personligt ind om fødselaren, brudeparret, konfirmanden osv.


Relaterede kunstnere:

Carl Quist Møller - tegnehistorieforedrag . Tomas Møllehave - familesammenholdsforedrag . ::Ole Michelsen - kulturjournalistforfatter:: . ::Ib Michael - foredragsforfatter - rejsefortællinger:: ::Malene Schwartz - teaterforedragsholder::

Denne side med Michael Lindegaard er oprettet onsdag, den 6. juli 2016 kl. 12.33

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere