>Her1tug Klo2vn<

Forside/menu

Børnene i den integrerede institution Tigeren på H.F. tigervej fik sig en ordentlig én på opleveren i går, da institutionen fejrede sin 22 års fødselsdag med et besøg af både en cirkusartist og klovnen Her1tug klo2vn.

Det var samme person, men det opdager man ikke i den alder. Børnene var vildt begejstrede, da cirkusartisten som den første dukkede op og lærte klovnetricks fra sig.

Dels lærte ungerne at hilse som en klovn, dels at falde på halen, og dels at lave masker med ansigtet.

Alle børn blev derefter delt op i fire grupper og prøvede alle at øve klovnefærdigheder såsom at gå på line, at jonglere med tallerkener, at blive sminket som klovn, og at jonglere med ringe på armene.

Da alle børn var blevet udlært i artistfaget, tog artisten afsked for at ringe efter sin lillebror, der tilfældigvis var klovn. Knap var artisten gået, før klovnen Her1tug klo2vn vendte tilbage. Børnene anede ikke uråd, men morede sig i stedet kosteligt over klovnens optræden. Ikke mindst, da han forsøgte at stjæle sig til et kys fra én af pædagogerne. Han lokkede hende til at give sig et kys på kinden, men vendte hovedet så han i stedet fik et midt på munden.

- Børnene skreg af grin, siger leder Marianne Hemmingsen, der fik lutter positive tilbagemeldinger fra både børn og deres forældre. Børnene optrådte senere for forældrene med deres nyerhvervede artistfærdigheder. Og så var der naturligvis kræset for både børn og voksne på sådan en fødselsdag.

Ungerne fik hotdogs til frokost, og der var kagemand til forældrene senere på eftermiddagen. En vellykket dag med en lille snert af cirkusliv i Bjørnen. Marianne Hemmingsen forventer, at man bygger videre på børnenes artist- og klovneentusiasme i den kommende tid.

Og så kommer som pynten på lagkagen klovnen og cirkusartisten Her1tug klo2vn - blandt andet i et forrygende Elvis Presley-nummer. Som det sig hør og bør kan publikum denne aften være med til at sætte yderligere kolorit på showet ved at iklæde sig passende dragter, der matcher til The Good Old Days.

Skulle man ikke have et sådant dress i klædeskabet, vil det være muligt at leje det gennem Sommerspil ved Dorthe Hansen.

Billetterne til den store aften er til salg på huset. Et eventuelt overskud går til Musikforeningen.

Relaterede kunstnere:

BallonCirkus
Benny Schumann
Cirkus Big - gøglershow - ballonklovn
Cirkus Panik - artister
Cirkus Skunk
Eric Henning

Fi-Fi Dong Gascopy - 100 % genbrugsgas
Jan Hellesøe
Joachim Solberg
Jørgen Rosland
Klassisk BMX Cykelshow
Klovnen Martin
Lars Lottrup - artist
Line Vittrup - magisk cirkus

Lone Wolf Creations - ansigtsmaling
Michael Lindegaard - bugtalerdukken Eddie
Mimeren SOLO - nonverbal figur
Motorcykelshow Peter Weiss
Niels Plys - familieunderholdningsforestilling
Ole Nørskov-Nielsen - hypnose - underbevidsthedens resurser
Steckels
Sunny Cagara - tryllemagiker

Totem Entertainment
Daniel Deleuran
SbFLxjrf0pN40