>Tobias Kjærgaard Møller - foredragsholder - kriminel løbebane<

Booking forespørgsel

Tobias Kjærgaard Møller - foredragsholder - kriminel løbebane

Tobias Kjærgaard Møller har skrevet bogen "Bagmanden" der handler om hans liv. Om hvordan det er at vokse op i en velhavende familie fyldt med omsorgssvigt, hvor farens karriere som bankdirektør kom forud for familie- sammenholdet.
Tobias kriminelle tilværelse startede i en tidlig alder, da han som teenager blev sendt på Kostskole i Holbæk, mens familien befandt sig i Luxembourg.
Han fortæller åbenhjertigt om, hvordan han har følt sig svigtet af familien i sin barndom. Hvordan et "socialt højtstillet barn", starter med at lave drengestreger i et naivt forsøg på at få opmærksomhed fra sine forældre - og til sidst ender med at have stjålet og dealet sig til millioner af kroner. Og tilmed selv svigte sin egen familie og betale en høj pris!

Tobias Kjærgaard Møller har været med til at komme med idéer til filmen "Rich Kids" og har deltaget i mange tv-programmer, bl.a.
• Bankrøverens sidste chance
• Krimi 5
• Station 2
• Danmark ifølge Bubber,
• Go´morgen Danmark
• Go´aften Danmark

Foredrag:

Kriminalitet
Dette foredrag har til formål at forebygge, at unge mennesker starter en kriminel løbebane. Foredraget tager udgangspunkt i foredragsholderens eget liv, som startede i et godt, borgerligt hjem med ædle normer og forventninger. Gradvist blev det til et liv, som var styret at kriminalitet, misbrug af hash, konflikter med hjem, politi, fængselsophold og alle de problemer, som man kan forestille sig i en sådan livsførelse.
Tilhørerne vil opleve en Tobias Kjærgaard Møller, som svarer ærligt, direkte og ublufærdigt på alle spørgsmål. Det er erfaringen, at unge mennesker, som oplever, at spørgsmål der besvares på denne måde, vil have mod til at stille spørgsmål. Spørgsmål man fornemmer, kommer efter lange overvejelser hos den unge.
Foredraget er skræddersyet til skoler, gymnasier, skolelærere og travle forældre.

Ungdomsmisbrug. Hash/amfetamin.
Dette foredrag har til formål at give de unge en indføring i:
• Hvorfor man bliver tiltrukket af hash.
• Hvorfor man ikke skal give efter for fristelsen og.
• Hvor vanskeligt det er at udvise karakterstyrke nok til at modstå gruppepres, når det kombineres med ungdommens nysgerrighed.
Dette foredrag er skræddersyet til 6.-10.-klasser, og det har været gennemført i forskellige SSP-sammenhænge. Her har det givet anledning til en god debat, og en dyb erkendelse hos de unge om, at hash er noget, som ikke gør noget godt for de unge.
At foredraget har denne effekt skyldes, at det er opbygget om en række hændelser, som Tobias Kjærgaard Møller selv har gennemlevet. Det giver foredragsholderen den fordel, at han kan besvare alle spørgsmål meget levende og konkret. Sådanne svar efterlader tilhørerne med en erfaring, som de dermed ikke selv behøver at gennemleve.
Foredragets varighed ca. 1 time med tillæg af spørgetid.

Referencer:

Den 11. maj 2007, havde Ulstrup Efterskole besøg af Tobias Kjærgaard Møller, der fortalte om sit liv op til og bagved tremmer - men også om håb og vilje til at fortsætte et liv udenfor. Det var et stærkt og levende foredrag, som alle elever var dybt engageret i. Der blev spurgt og diskuteret meget, både under foredraget - men så sandelig også efter. Jeg kan kun varmt anbefale et foredrag - Det er noget der rykker, både for børn og voksne.
Jeanette Bjarnarson, Ulstrup Efterskole.

Jeg har i forbindelse med mit arbejde som SSP-konsulent i Dragsholm Kommune lavet en kampagne mod misbrug af hash i tæt samarbejde med Tobias Kjærgaard Møller.En kampagne der bestod af udarbejdelse af materiale og foredrag i hele kommunens 7. klasser. Tobias Møller indgik i samarbejdet med et stort engagement og var en stor hjælp, dette være sig både i udarbejdelse af materiale til foredraget og råd og vejledning omkring misbrug og håndtering af misbrugsproblemer og følgerne deraf. (kriminalitet) Jeg har senere i mit job som kostskolelærer haft stor glæde af de råd og den vejledning jeg har søgt hos Tobias. Han fortæller hudløst ærligt sin historie om hans liv, misbrug og kriminalitet og konsekvenserne deraf. Både børn som voksne bliver grebet af hans historie. Han er oplevelsen værd og jeg kan kun give min bedste anbefalinger. En af eleverne fortæller: han fik os til at tænke noget mere over de ting vi render rundt og laver og hvilke konsekvenser det har.
Kristina Rytter, Kostskolelærer.

I teach a course titled "Crime and Justice" to foreign exchange students at the Masters of Law program, University of Copenhagen. The course examines the Danish criminal justice system from an international perspective with a special focus on prisons. Course lectures are supplemented by visits to the state prisons at Jyderup and Vridsløselille. At Jyderup, we have been very lucky to have had inmate Tobias Kjærgaard Møller as our guide. His tours are always excellent. His presentation of the prison, its inmates, and its keepers go far beyond standard description. He not only provides a fascinating overview of everyday life on the inside, but also a compelling analysis of the strengths and weaknesses of the Danish prison system overall. He praises that system on many counts, and seems entirely aware that it is as humanitarian and progressive as just about any prison system found anywhere in the world. Yet he is also keenly aware of its weak points – and is well-suited to both understand and describe those flaws. Tobias acknowledges his prior mistakes and wants to help others, especially youth, to avoid similar errors. His openness and honesty about himself and the system make for a fascinating and informative lecture. I would highly recommend him in connection with lectures on almost any prison/crime-related topic.
David W.M. Sorensen, Ph.D., Course lecturer in “Crime and Justice”, International Program, Faculty of Law, University of Copenhagen

I forbindelse med oplysningsarbejde om kriminalitet, fængsler og euforiserende stoffer har jeg haft et tæt samarbejde med Tobias Kjærgaard Møller. Han er utrolig dygtig til at fastholde tilhørere, det være sig både børn, unge og mere modne mennesker. Han fortæller med en åbenhjertelighed om sit, til tider ret hårde liv. Og om hvordan han er kommet videre med sit liv. Han har et stort kendskab til stoffer, fængsler og kriminalitet og han deler gerne ud af sine erfaringer. Jeg kan varmt anbefale ham som foredragsholder.
Jannie Hallø, Fængselsfunktionær

 

 


Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:
Palle Pirat Duoshow . :.Postmand Per.: Musiker-Børsen ApS . Sebastians skøre Safarishow - Sebastian Klein . Sigurds Bjørnetime - Bjørnen Bjørn . Hawkeye and Hoe: Booking . Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys . Rattlesnakes - Booking

Bertel Abildgaard
Peter Abrahamsen
::Jytte Abildstrøm - skuespilverdenen::

::Ask Agger - dogmeledelsesforedrag::

Caroline Søeborg Ahlefeldt - entrepenørindlæg -kreativitetsinformation
Brødrene Ahmad - motivationsfaktorforedrag
::Naja Marie Aidt - 90er forfatterforedrag::
Benny Andersen - sprogarbejdsforedrag
Henning Andersen - vulkanoplægsekspert
Jens Andersen - dagbladsforfatter
Lotte Andersen - spejlskuespil
::Mogens Wenzel Andreasen - vidunderbørnfortællinger::

Steen Ankerdal - dopingproblematikforedrag
::Mark Anthony - kommunikatorforedrag::
Jens Arentzen - stresshelvede - formidlingforedrag
Arne Astrup - kostrådsforedrag - spissundtinformation

Nicolai Back - forandringsliv
Jesper Bank - elitesejlerforedrag - kommunikationseffektivitet
Banko Carl - bankokongeoplæg - forretningsentertainer
Mads Barner-Christensen - rapkæftet blærerøv
Peter Bastian - musikbevisthed
::Peter Bastiansen - træningstankegangsforedrag::
Charlotte Bech - sundhed - personlighedsudvikling
Carsten Berthelsen - ølkulturenforedrag
Kim Bildsøe
Anders Bircow - foredrag om finansiel intelligens
Hans V. Bischoff - ældrebyrdeforedrag - opsparingsoplæg
Hans Otto Bisgaard
Thomas Blachman - ankomsttidsforedrag - gentagelseshelvede
Jens Blauenfeldt 06072011205318
::Sara Blædel - iderig krimibogs-foredragsholder::
Kim Blæsbjerg - rådhusromanoplæg - kortprosaforfatter
Charlotte Blay - rejseguideforedrag - gudesagafortællinger
::Mette Bloch - visualiseringsforedrag::
Reimer Bo
Louise Boel - boligmetodeoplæg - hjemmereflektion
::Nis Boesdal Danmarkshistorier::
::Bogsalg - Karen-Marie Lillelund::
::Joachim Boldsen - håndboldforfatter::
:.Lars Bom.: skolemobningsforedrag
Hans Bonde - debattørforedrag - ligestillingsoplæg
Kuno Bonne - boligtendensforedrag
Hans Jørgen Bonnichsen - politilivsforedrag
Ole Bornedal - filmlidenskabsforedrag - arbejdsnarkomanicauseri
Christian Borup - astrologinysgerrighed - stjernetegnsforklaringer
::Henrik Boserup - køkkenflow - kærlighed::
Steffen Brandt - nærværhedsaften - satiresang
Thomas Breinholt - TVinfiltrationsoplæg - eventyrangst
--Vigga Bro - fortællekunstforedrag--
::Bjarne Nielsen Brovst - Klassisk højskolemand::
Jesper Bubandt Toft - idémarkedsplads
::Claus Buhr - Politigårdenforedrag::
::Henrik Byager:: Virksomhedskultur
::Alex Bødiker - garant for et godt grin::
Erik Meier Carlsen - integrationsdemokrati - befolkningsforedrag
::Jørgen Carlsen - forundringsparathedsforedragsholder::
Povl Carstensen - lykkeoplæg
::Henrik Christensen - superskrumperforedrag::

::Oluf Christensen - mobbeforedrag::
TomChristensen - den psykologiske boksekamp - politimand foredrag
Lars Christiansen - håndboldanekdoter
::Inge Correll - dannelsesforedrag::
Jan Cortzen - chefredaktøroplæg - virksomhedspersonligheder