>Scandinavian Stunt Group: Action events - stuntshows<

 

Scandinavian Stunt GroupScandinavian stunt group (SSG) er et stuntteam startet i 1997 af
Deni Jordan. Efter at have arbejdet sammen med Martin Spang Olsen siden 1985 besluttede Jordan at starte sin egen stunt gruppe da MSO så småt var ved at trække sig lidt ud af branchen mens Jordan først var ved at komme godt ind i den.

Efter at have stuntkoordineret de 2 største action produktioner i
Scandinavien, Hamilton produktionerne ”Vendetta” 1994 og ”Hamilton” 1997 mente Jordan at han nu var moden nok til at stå på egne ben og startede Scandinavian Stunt Group med kollegerne Jesper Olsen og David Owe. Siden hen kom Henrik Eiberg til.

Udover Jordan har de andre medlemmer i Scandinavian Stunt Group dog været aktive med stuntkoordination og stunts i film/tv og underholdningsbranchen siden 1987. SSG´s motto har altid været .... Sikkerhed – timing – præcision –professionalisme og vi har i hvert enkelt job søgt at implementere dette.

Scandinavian Stunt Group har altid set os selv som den moderne slags stuntmænd som laver masser af test og prøver og som ikke bare går efter den gamle skole som mere går ud på at ..... lad os gøre det så ser vi hvad der sker. Vi føler vi har et ansvar overfor skuespillere, holdet og os selv og at det er i vores alles interesse at vi går helskindet derfra, der er jo også en arbejdsdag dagen efter.

Vi udfører både store som små opgaver med seriøsitet og entusiasme og dette har givet os et ry i branchen som et meget professionelt Stunt team. Stunt Group har altid betragtet hver enkelt opgave som enestående og altid gået ind i den med 100 % og søgt at løse den inden for budget og tidsramme.

Vores grundighed og professionalisme har resulteret i 2 stk 1ste præmier til de uofficielle verdensmesterskaber i Moskva i 2002 også kendt som Prometheus Festival of stunt, art & cinematography. Vi kom fra det mindste land og gik derfra med 2 af de største priser.

Udover de faste medlemmer i Scandinavian Stunt Group som tidligere nævnt har vi fået et par nye. Vi har desuden et samarbejde med Dansk Special effkts service, når vi laver stunts kombineret med special effekts og ved større opgaver på længere produktioner som kræver at Sfx koordinatoren og Stunt koordinatoren arbejder grundigt sammen på at løse actionsekvenser af større eller kompliceret format. Jordan har i mange år haft et godt samarbejde med Hummer Højmark fra Dansk Special Effekts Service.

SHOW/EVENTS

Shows/workshops:
Siden 1985 har Scandinavian Stunt Group lavet over 1500 shows/happnings/workshops.

Vi har lavet stunts og shows til bland andet: Biografpremierer, Produktpræsentationer, Happenings, firmafester, temafester, institutioner, shows og workshops til firmaer o.m.a.
Vi har arbejdet med alt fra små institutioner til store opgaver som 15 pers stuntshow for SAS ... eller indvielse (i form af bil stuntshow) af ny havnedel i Århus Havn.

Af tidligere kunder kan nævnes:
SAS, Shell, Metronome, Scanbox, Danish Industrial Council, BBDO, Radisson Hotels, Nykredit, Nybolig,Statoil , Q8, SAP, Søndagsavisen, Compaq,Ferrosan, Coloplast, Tryg Forsikring, Ibm, Dell, etc.

EVENTS

The Action Film Event
Vores mest populære event. Stunt Group udviklede faktisk allerede denne event i 1998 og mange har sidenhen prøvet at kopiere den, men der er kun en original action film event.

One ay of action
Få et indblik i hvordan det er at være stuntman for en dag. Der arbejdes i workshops som kan sammensættes efter behov. F.eks. slagsmål, faldteknik, brug af special effekts, semiburn osv.

Udover det har Scandinavian Stunt Group en masse events som ikke er stuntrelaterede.

Vi har blandt andet lavet events for:

Navision, Computer Associates, BASF, Novo Nordisk, SAP, Motorola, Microsoft, Nordea, McKinsey, Accenture, SEB Bank, Hewlett Packard, Amerada Hess, Kelloggs, Carlberg IT, De gule sider, Eniro, Tupperware, Københavns kommune, Mærsk, Danske Bank, BG Bank, TDC, Ikon,

FOREDRAG/WORKSHOPS

Vores foredrag og workshops drejer sig om at vise og forklare, hvordan man fremstiller vold på film og på scenen. De henvender sig til børn, teenagere eller voksne.
Stunt Group har også lavet workshops/foredrag med udgangspunkt i de ansattes individuelle behov.

Priser på alle shows beregnes efter antal stuntmænd, antal pecial effects/våben, stuntenes sværhedsgrad med mere

Har du en idé til en event, men ved ikke hvordan du får den realiseret? Ring til os! Vi har alle de rigtige kontakter, f.eks.: helikoptere - både – special effekts osv.

Referencer:

   


 

 

Relaterede kunstnere:

Mette Bloch - visualiseringsforedrag:: . ::Elsebeth Egholm - krimiserieforfatter - foredrag:: . ::Christian Have - Foredragsbooking:: . :. 0500.4430 Peter Langdal .: Engageret - teamwork

Artister/a>
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere