>Svindlerne - hvem har vi svindlet?<

Forside * Definition på svindel * Hvordan forberedes svindlen? * Svindlens 4 faser * SVINDLERNE - fake foredrag - 4 faser * Hvem har vi svindlet? * Hvem er svindlerne?

Svindlerne - hvem har vi svindlet?

Eksempler på kunder, som Svindlerne har svindlet:

TV2´s udviklingsafdeling var på to dages seminar hvor de skulle tale branding og innovation.

Svindlerne var bestilt til at levere en ekspert i innovation. Et power-point show blev opbygget til opgaven og Svindlerne bestilte et pianoudlejningsfirma til at placere et klaver i lokalet.
 
Det handlede jo om innovation, og den håbløse ekspert anvendte efterfølgende klaveret til at trykke 2 tangenter ned for at demonstrere forskellen på dur og mol.
Herefter bar flyttemændene klaveret bort igen!

Medarbejderne blev fanget ind i foredraget og kom igennem hele følelsesregistret, før de blev forløst i latter.

Som Direktør Esben Halding udtalte:
”Her en uge efter bliver der stadig grinet og fortalt historier ved frokostbordet.
I en crowd af folk hvis daglige arbejde er at skabe illusionsnumre og komik, er det meget godt gået at det lykkes at svindle dem så godt og grundigt.

Sjovt, men også tankevækkende hvor meget autoritetstroen skygger for den sunde fornuft.”
Med Venlig Hilsen
Esben Halding, adm. direktør

Jobcenter Frederikssund var samlet til heldagsseminar, for at sætte perspektiv på arbejdet med vores beskæftigelsesplaner.

Til at runde dagen af havde vi hyret Svindlerne, til at komme. Vi fik derfor besøg af konsulenten Erik Damsted-Kohn fra konsulentvirksomheden Cultivate alias Allan Larsen, chefsvindler.

Det blev en uforglemmelig oplevelse for alle. Vi var hele følelsesregistret igennem på 45 minutter, fra undren, over harme og åbenlys hovedrysten, for til sidst at blive samlet i et kæmpe grin, over Allan og vores egen tro på autoriteter, som i den grad var blevet udfordret.

Et fantastik samtaleemne til den efterfølgende middag og de næste par dage på og uden for jobbet.

Med venlig hilsen
Tom Petersen, arbejdsmarkedskonsulent

Journalistpraktikanterne

Et hold journalistpraktikanter er på en såkaldt mediecamp i Pressens hus. Her har deres underviser bestilt en svindler til at udgive sig for at være en stor kanon i medieverdenen. En af deltagerne beskrev efterfølgende oplevelsen således i avisen 24 timer.

Besøg af en svindler!!
Af Tinne Steffensen

Har du nogensinde prøvet at blive svindlet på det groveste, virkelig taget ved røven og falde i med begge ben? Det har vi!

For et par dage siden kom en storsmilende lærer, Aslak, og fortalte at han via en ven havde fået en aftale med bestyrelsesformanden fra Metro koncernen, Kim Paludan, i hus.

Kim var tilsyneladende i Danmark for at skrive kontrakt med Per Michael Jensen, som han i øvrigt havde headhuntet. Han var en travl mand, men havde hørt om Mediacamp og ville gerne holde et mega kort oplæg om sit syn på medieverdenen. Vi møder halvspændte op, og bliver mødt af en verdensmand i fint jakkesæt og karismatiske sorte briller, hvorefter han starter en powerpoint og begynder med en meget lang indledning om hvad han vil fortælle, mens han gang på gang fortæller hvor kort tid han har. Med kunstpauser og psykologisk indblik i medarbejdernes adfærd vrøvler han sig igennem første halvdel af oplægget, uden egentlig pointer og et amatøragtigt powerpoint.

Når man sidder overfor en mand, der lige har lavet en kontrakt, der har skabt forsidehistorier og derudover har kontor i London, er det svært at vide, hvad man kan tillade sig. Som foredraget skrider frem kommer der flere og flere upassende og fuldstændig sindssyge indlæg. Kort afbrudt af
journalistiske vendinger, der på forunderlig vis får foredraget til at hænge sammen. Det er et spørgsmål om liv eller død. Og du skal vinde kampen siger Kim Paludan entusiastisk, mens han viser slideshow fra sine adskillige rejser verden over. På trods af, at Metro-aviserne hovedsageligt udkommer i Europa, er der ingen billeder fra netop denne verdensdel. Selvom han samtidig understreger vigtigheden af at møde sine læsere og lære om deres kultur. Til gengæld dukker det ene nedlagte truede dyr efter det andet op på skærmen med en smilende Kim Paludan iklædt actionmantøj og riffel. Billeder der efterlader os alle halvt måbende, halvt grinende. Vores to journalist-lærere Signe og Christina sidder måbende og hvisker til hinanden hvilket Kim Paludan hurtigt bemærker og beder de to om ro. Man kan se rædslen og chokket i deres ansigt, mens journalistikkens gode ansigt bliver tilsmudset på det groveste. Det lyser ud af deres måbende ansigter, sådan gør vi ikke på 24timer!!

Alle kigger rundt på hinanden i jagten på en form for reaktion.

Kim giver tips til hvordan de 16 piger i lokalet kan komme til tops. Det inkluderer stramme jeans, bikini i Lalandia og flirt og smiger på arbejdspladsen. Imens han viser slides fra sine festlige ture, der viser piger på række udfordrende iklædt bunny-kostume. Specielt den tredje fra venstre var en sød lille en, siger Kim med et smørret smil på læben, mens hans udstråling gør enhver anden mandschauvinist til skamme. Måbende ansigter på række, skal man græde, grine eller protestere? Og hvad kan man tillade sig overfor en travl bestyrelsesformand, der har forbarmet sig overfor 20 håbefulde, men total uerfarne journalistspirer.

Efter over tre kvarter imellem himmel og helvede afslutter Kim Paludan, Member of board, sit total usammenhængende og skandaløse oplæg med et sidste dias med teksten Svindlerne og ordene mit navn er Allan Larsen og jeg er skuespiller. Kim Paludan er ikke Member of board, han er
ikke jagtsyg, mandschauvinist og komplet sindssyg, han eksisterer i det hele taget slet ikke. Et gennemført fupnummer, der fuppede os alle og satte gang i den efterfølgende afslutningsfest. Alle var imponerede over Allans evne til at portrættere verdens største svin på en så overbevisende måde.
Selv efter afsløringen sad folk og havde svært ved at forstå, hvad der var sket de sidste tre kvarter. Efter bragende bifald sagde Allan farvel og har indprentet sig i alles hukommelser.

Tjek Svindlerne ud – det er for sindssygt!

TV2 Promotion
TV 2 promotion bestilte den falske kreativitets-ekspert, Peter Kongshøj fra Svindlerne, til at holde foredrag for afdelingen. Med stor autoritet leverede
Peter Kongshøj Gandhi citater kombineret med perler som ”kæden er aldrig stærkere end det svageste led” og ”der findes ikke dårligt vejr –
kun forkert påklædning.”

Vi blev fastholdt i tvivlen, mens foredraget blev drejet over i hvordan man får optimalt kreativt input ved at besøge Lalandia og ballonkongen Niels Plys.
Da Peter Kongshøj fra Svindlerne gik i selvswing og talte otte minutter om de fantastiske oplevelser han får ved samværet med sin grå huskat, som jo er sin egen, brød medarbejderne sammen af grin.

Leverancen af varm luft, kunne gøre mange virksomhedskonsulenter grønne af misundelse. Vi siger tak for en forrygende oplevelse med indhold.

Patrick Damsted, Chef, TV2 Promotion

Internationalt Patentbureau:
Kære Chefssvindler,
Det var en fornøjelse at se Svindlerne optræde til vor fest.
Jeg beundrer Jeres kreativitet og opfindsomhed. Der var mange der var længe om at fatte, at det var et svindelnummer. Forestillingen
passede fint ind til at fokusere på nogle problemer i vor forandringsproces og få medarbejderne til at se mere afslappet på tingene.
Tak for god underholdning.

Hilde Bundgaard, Internationalt Patent-Bureau A/S

Fujitsu Siemens:
Når Fujitsu Siemens flyver på messe leverer svindlerne det falske personale ombord på flyet. Flyvetiden er meget kortere
når man bliver udsat for svindel.

DLG:
Vi ville gøre aftenen ekstra speciel ved at hyre en falsk medarbejder og det viste sig at være et overordentlig klogt valg.
Med en fantastisk performance lykkedes det Allan Larsen fra Svindlerne at tage fusen på samtlige medarbejdere.
En oplevelse som alle sent vil glemme og tusind tak for det.

Kim Grønholdt, Marketingkoordinator

NCC:
God underholdning der kom som en overraskelse for alle.
Der gik lang tid inden deltagerne opdagede hvad der var gang i.
Vi fik en uforglemmelig underholdning af Svindlerne og et godt udgangspunkt for den videre fest.

Lars Bloch, udviklingschef

Novo Nordisk:
Til vores julefrokost havde vi bestilt Svindlerne til at komme og underholde os - og det var godt. De formåede at glide
relativt ubemærkede ind i selskabet for derefter at falde mere og mere udenfor selskabet.

De var morsomme og trak de fleste deltagere med i legen - uden at gå over grænsen ved at være for platte eller ved at inddrage
de der ikke havde lyst. Svindlerne kan varmt anbefales som underholdning til en fest.

P.M.K Larsen, Teamleder.

- det er for sindssygt!
-et svindler-foredrag i festsalen på Københavns Rådhus

Svindlerne har også svindlet:

Microsoft, Miljøministeriet, Falck, Skanska, Top Nordic, NUNC, Bilka, TDC, Volvo, COLT, Alm. Brand, Nokia,
Odense Kongrescenter, Top Danmark, NNF, Velux, Københavns Kommune og Nykredit m.fl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Thomas Kjellerup  . 0 Tørfisk:: Forblæste mandestemmer . Marie Carmen Koppel:: 001.103 - Gospelsangerinde . - Jazznødderne: Swingende jazzmusik - krydret med vanvittige påfund og skøre indfald . :.Bazaar Legendarisk verdensmusik.: . De 3 Kgl. tenorer på dansk . Det Syngende Selskab: 3 professionelle operasangere fra bl.a. Det Kgl. Teater

Her kan du se en liste over vore kunstnere:

Cafe Kølbert
Einar og Theodor
Frk. Balle - kærlig tjenerunderholdning
Frk. Lystrups Serveringsteater
Frk Olsen's Vikarbureau
Fupmedarbejder - pinligheder
Hansens Tjenerstab
Herdis og Kammertjeneren
Komik Servering
Larsens Serveringsteater
Müllers Catering
Pedersen og Pedersens tjenershow
Tjenerstaben
Undercover Service
ZecretZervice