>Morten Ramsland - forfatterforedrag<

Morten Ramsland - forfatterforedrag - sumobrødre

Morten Ramsland kan bookes til foredrag om sit forfatterskab

Han fik sit gennembrud for fem år siden med slægtsromanen 'Hundehoved'.
Bogen indbragte han Boghandlernes gyldne Laurbær, Læsernes Bogpris samt P2 Romanprisen.
Den er oversat til 13 sprog.

Nu Morten Ramsland fulgt succesen op med bogen 'Sumøbrødre', der som forgængeren er blevet mødt med begejstrede anmeldelser.
Sumobrødre handler om at være dreng og blive bare en lille smule voksen. Med humor og indlevelse giver romanen et billede af en sumobrors på én gang brutale og uskyldige verden.

Morten Ramsland er født i 1971
Han blev student i 1991 fra Søndersø Gymnasium på Nordfyn og debuterede to år senere som forfatter med den roste digtsamling "Når fuglene driver bort". I 1999 blev han cand.mag. i dansk og kunsthistorie fra Aarhus Universitet.

I 1998 fik han udgivet romanen Akaciedrømme, som ikke blev den store succes og året efter afsluttede han sit studie.
Det endelige gennembrud fik Morten Ramsland i 2005 med slægtsromanen Hundehoved. Romanen følger en norsk familie og dens turbulente liv gennem det 20. århundrede.

Romanen tog ham fem år at skrive og indbragte ham Boghandlernes gyldne Laurbær, Læsernes Bogpris samt P2 Romanprisen. Den er desuden blevet oversat til 13 sprog. Desuden er bogen på vej til at blive til en norsk tv-serie i 12 afsnit.

Morten Ramsland har desuden udgivet seks billedbøger for børn.


Bibliografi
1993: Når fuglene driver bort (digtsamling)
1998: Akaciedrømme (roman)
2004: Da Børge B blev gennemsigtig (billedbog) - illustreret af Lise Arildskov Rasmussen
2004: Da Bernard skød hul i himlen (billedbog) - illustreret af Rasmus Juul
2005: Onkel Pedro kommer hjem (billedbog) - illustreret af Rasmus Juul
2005: Pedes uhyrer (billedbog) - illustreret af Jarl Egeberg
2005: Hundehoved (roman) (roman)
2006: Havmanden (billedbog) - illustreret af Morten Nobel
2006: Tarvelige Tom (billedbog) - illustreret af Kamilla Kristiansen
2010: Sumobrødre (roman)

Send en mail om Morten Ramsland - forfatterforedrag - sumobrødre

Foredrag – mange kendte danskere – book online.: 07980.3062 . Partybands:: Musiker-Børsen


029.1132:: Per Vers - 1 Funky foredrag

Siden er oprettet søndag den 16. maj 2010, kl. 14:58:16