>Stripper Åse – en sikker vej til kraftige latterkramper<

 

Åses stripshow er komik, der kan give kraftige latterkramper. Med Stripper Åse, som festens underholdningsindslag, er der garanti for, at dine gæster vil ligge helt flade af grin. Hendes show er et lystigt alternativ til den traditionelle festsang eller tale.
Showet er ikke vulgært og kan ses af alle – unge som gamle.

Det er festunderholdning på fuld udblæsning!

Stripper Åse er en frodig kvinde, der aldrig går sulten i seng
Stripper Åse driver Danmarks bedste stripperbureau. Hun er en frodig kvinde, der aldrig går sulten i seng – det ses tydeligt på hendes erotisk buttede krop, som fylder godt i landskabet. Men som hun selv siger med henvisning til sin vægt: ”Enten er jeg foran med at spise, eller også er jeg bare bagud med at skide”. Hun siger altid tingene lige ud – til stor morskab for dine gæster.

Showet
Få et hylende morsomt show til din fest med stripper Åse
Når hun kommer ind til festen, går der ikke lang tid, før alle i lokalet får rørt lattermusklerne. Det er ikke bare morsomt, men også sundt. På forhånd har hun fået nogle stikord eller historier om festens hovedperson(er). Det kan være en episode, hvor de har jokket i spinaten, eller hvor de har været ufrivilligt morsomme. Hun vil bruge episoderne i sit show, og det bliver uden tvivl hylende morsomt.

Lattervækkende underholdning for voksne, når den smækre stripper erstattes af stripper Åse…
Måske kommer Stripper Åse ind under påskud af at være hyret af fødselaren, som altid har ønsket sig et stripshow. Desværre sidder den smækre stripper fra bureauet på toilettet med et maveonde, og Stripper Åse begynder derfor selv at strippe som stand in for hende.
Det bliver løssluppen og kraftigt lattervækkende underholdning, når hun svinger sine brede hofter og store attributter i lokalet!

Åses stripshow er et hit til julefrokosten, firmafesten, svendegildet mv.
Åses stripshow er velegnet som underholdning til alle typer af fester lige fra konfirmation og fødselsdag til bryllup eller polterabend. Også et hit til julefrokost, firmafest, jubilæum, svendegilde og andre festlige lejligheder. Hun er er en figur, der skal opleves!

Showets varighed: 10-30 minutter, alt efter budget.

 


 


 

Relaterede kunstnere:

Fupfotograf . Strisser Åse . Fupmedarbejder . Fupveninde - Fupkæreste . Rytme Dorthe . Tante Tut . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music