; Redirect 301
:.Thomas Grønnemark - deltagerinvolvering - jysk humørbombe - peptalker - 02092.4692.: Foredragsbooking - Musiker-Børsen ApS

>Thomas Grønnemark - peptalker<

Thomas Grønnemark - deltagerinvolvering - jysk humørbombe - peptalker - 02092.4692

Thomas Grønnemark er virksomhedskulturentusiast og med stor interesse i hvad der får kolleger til at fungere bedre sammen på arbejdspladsen.

Han er en humørbombe, der holder sine foredrag med høj deltagerinvolvering og en god portion selvironi, når han livligt beretter om de udfordringer, som han har givet sig selv igennem årene.

Thomas Grønnemark er stifter af firmaet Throw-in, verdens første af sin slags. Her træner han professionelle fodboldklubber i indkast og målmandsudkast. Han er desuden selv indehaver af Danmarksrekorden i indkast.

At han ikke går af vejen for store udfordringer, viste hans rekordforsøg i projektet ”verden længste indkast” under landskampen Danmark mod Spanien i Parken august 2008. Rekordforsøget blev gennemført som et kraftspringsindkast foran 26.000 tilskuere.

I 4 år var Thomas desuden en del af det danske bobslædelandshold, der havde som målsætning at kvalificere sig til vinter-OL i Torino 2006. Det gav en masse ekstreme udfordringer, voldsomme uheld og ikke mindst fantastiske oplevelser og læring for livet.

Thomas Grønnemark er aktiv i diabetesorganisation JDRF, hvor han blandt andet laver specielle events til fordel for diabetesforskningen.

Tag initiativ til mere arbejdsglæde
• En sund og positiv virksomhedskultur kan skabe både arbejdsglæde og resultater på en gang.

• Thomas Grønnemark er af den overbevisning, at nøglen ligger gemt i virksomhedens kultur. Han kommer ikke og laver virksomheden eller organisationen om, men han bruger, i samarbejde med jer, det bedste fra jeres kultur til at skabe udvikling og succes.

• Thomas giver konkrete, motiverende og brugbare værktøjer, der kan bruges af alle i virksomheden umiddelbart efter foredraget er afholdt, så der er en fælles reference for medarbejderne på både kort og lang sigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send en mail om Thomas Grønnemark - deltagerinvolvering - jysk humørbombe - peptalker - 02092.4692

Foredrag – mange kendte danskere – book online.: 07980.3062 . Partybands:: Musiker-Børsen