>Ole Thestrup - bookinginformation<

Skuespiller forespørgsel

0135.18 Ole Thestrup: Bookinginformation

Ole Thestrup er født den 12. marts 1948. Uddannet som skuespiller ved Århus Teater 1976. Bl.a. kendt fra ”Jul på Slottet” som nissefar Magnum. Men også fra en række teaterstykker på henholdsvis Århus Teater og Det Kgl. Teater. Endvidere en lang række revyer og ikke mindst fra en række nyere danske film. Bl.a. ”De Grønne Slagtere”. Det har altid været meningen, at Ole skulle være noget ved musikken. Han begyndte at spille guitar allerede som 11-årig, men det var først som 25-årig, han tog mod til sig og søgte ind på teaterskolen. Og det har han aldrig fortrudt. Det har taget Ole Thestrup ni år at blive fri for den alkoholisme, som i 1988 var årsag til, at han blev sat af et fly. Det kostede 45 lange, tørlagte dage i et åbent fængsel i Canada.

Ole Thestrup kan bookes til foredrag med nedenstående emner:

Mit liv med og uden alkohol
Ole Thestrup fortæller, hvordan det tog ham ni år at blive fri for den alkoholisme, som stjal alle hans tanker – og som var tæt på at koste ham både karriere og liv. Et eftertænksomt foredrag, hvor Ole Thestrup er hudløst ærlig omkring de problemer, han har haft – og har løst!

Varighed: 1 time + spørgsmål.

Mit liv
Det har altid været meningen, at Ole Thestrup skulle være noget ved musikken. Nu har du lejlighed til at høre om hans spændende liv på godt og ondt – og lejlighed til at høre Ole Thestrup på slap line med anekdoter, guitarspil og sang.

Varighed: ca. 1 time.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere - booking . Lars Herlow: Klassens Tykke Dreng - booking . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Lars Hjortshøj: Bundsolid komiker - performer . ::Lasse Rimmer:: Komisk føde til intellektet og de dybe lattermuskler