>Jacob Palmquist - motivationsindlæg - teamskaber<

Booking forespørgsel

Jacob Palmquist - motivationsindlæg - teamskaber

Jacob Palmqvist er først og fremmest professionel performance coach - og han er motivator og seriøs inspiration, som rykker op i tanker og handlinger. Der er god energi og muligheder i luften efter et besøg fra Jacob.

At mestre egen motivation
Hvordan mestrer du din egen motivationstilstand? Hvordan kan du ændre dine holdninger? Hvordan fokusere du på muligheder frem for begrænsninger?

Dette og meget mere får du svar på i en interaktiv peptalk i selskab med performance coach Jacob Palmqvist, som også vil give dig konkrete teknikker, ny energi og masser af inspiration med hjem.

"Motivation X færdigheder = Resultater"
- Fokus
- Fysik
- Indre dialog

Jacob Palmqvist for fuld udblæsning i et fyrværkeri af dynamiske værktøjer til at angribe forandringer proaktivt. En "hjerne-opgradering" som får dig til indse, at du altid har et valg, at ansvaret er dit, og at mulighederne er ubegrænsede. Den direkte vej til begejstring, glæde og personlig motivation.

Et sjældent entusiastisk smittende foredrag fra en som både kender mennesket og erhvervslivet indefra.

Skab et Dream Team
"Når resultaterne overstiger summen af den enkelte indsats"

Få nogle konkrete værktøjer til hvordan du og dine kolleger sammen kan skabe et langt bedre arbejdsmiljø og håndtere de forandringer og samarbejdsudfordringer som opstår hver eneste dag. Lær at blive herre over dit eget motivationsniveau og skab synergi i teamet.

- 6 S-modellen teambarometer
- Tillidskontoen
- Synergiens Magi

En team Seance som skaber engagement fælles referenceramme og frem for alt tillid og respekt for hinanden. Du er altid en del af et team, og succes'en afhænger af dine evner som individualist herunder evnen til at give og vinde tillid og respekt.

Jacob Palmqvist er absolut blandt de "tunge" peptalkere i Danmark. Det er Jacob Palmqvists mission at forbedre forretningsresultaterne for sine kunder igennem et unikt interaktivt og inspirerende Coaching program. 10 år som aktiehandler i Norden har givet Jacob en stor forretningsmæssig forståelse for at koble det bløde og at skabe økonomiske resultater. Som Coach og peptalker har jeg hjulpet og underholdt mere end 10.000,00 sælgere, ledere og medarbejdere fra adskillige virksomhederne.

Uddrag af referencer Nokia, General Motors, Danfoss, Fiat, Mærsk, IBM, Danske Bank, Nordea, Glaxo, Hydro Texaco, Kommune Data, COOP, DJØF, Opel, Ericsson, HP, Compaq, Diesel, Saab, Novo, PBS og Tivoli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Abba Revival Band.: Atmosfæren fra ABBA's storheds tid er her endnu . Musik til bryllup - bryllupsbands fra 10.000-15.000 kr . Back to the 80s og Charlotte Vigel . Die Herren - in the name of U2 . 0347.07:: Mike Andersen - Elvis Show . Fede 80ere - genintroduktion af 80ermusikken

Relaterede emner: