>Lone Kühlmann - bookinginformation<

Forsiden med Lone Kühlmann * Bookingforespørgsel

Lone Kühlmann - bookinginformation

Lone Kühlmann er journalist og forfatter. I en årrække udenrigspolitisk medarbejder på TV-avisen, DR. Senere redaktør af TV-avisen og Søndagsavisen. 1988-90 chefredaktør på ugebladet "Alt For Damerne". Formand for TV2`s bestyrelse 1994-1999. Fast kommentator på Politiken og Information.

Lone Kühlmann er aktuel med bogen "Afskaf alderdommen", som hun har skrevet sammen med Hans Kirk.

Afskaf alderdommen - Bliv i de voksnes rækker.

Bliv udfordret, bliv provokeret, og bliv klogere når to af landets mest erfarne foredragsholdere vittigt og vidende tager livtag med vores nedarvede begreber om alder og affældighed.

Forfatter og journalist Lone Kühlmann og dr. med. og aldersforsker Henning Kirk kaster sammen et kritisk humoristisk blik på vores forestillinger om alderdommen. De viser ud fra den nyeste forskning, hvordan utroligt mange ”sandheder” bygger på fordomme og uvidenhed.

I gamle dage sagde man om konfirmander at de trådte ind i de voksnes rækker. Det bliver ikke sagt direkte, men det ligger i luften, at når man pensioneres, træder man ud af dem igen! Man er ikke længere voksen, man er ældre. Ikke længere en del af, men et problem for samfundet.

Kühlmann og Kirk gør op med elendighedsretorikken, der gør alle ældre til ofre. Og påviser hvordan vi som samfund kan vælge at anskue ældre voksne som en ressource eller som en belastning. Ligesom hvert enkelt menneske selv kan vælge at se sin alderdom som dødens forgård eller som en del af livet. Resultatet bliver i vid udstrækning der efter.
Deres videnskabeligt dokumenterede pointe er, at man ikke holder op med at udvikle sig, fordi man bliver gammel. Man bliver gammel fordi man holder op med at udvikle sig.

Skønhed til salg
Baseret på den ny bog af samme navn. Rigt illustreret foredrag med skønhedsannoncer som lover os det samme i dag, som de gjorde for næsten 150 år siden.

”På fabrikken laver vi kosmetik – i butikken sælger vi håb.” Ordene stammer fra Charles Revson – grundlægger af et af verdens største kosmetikfirmaer. Og der er penge i håbet. Alene i Danmark bruger vi omkring 10 mia. kr. årligt på skønhedsprodukter, og forbruget vokser år for år.

Det er der ikke noget nyt i. Drømmen om evig ungdom og skønhed har altid eksisteret. Og der har altid været villige producenter til at imødekomme drømmene. Foredraget følger udviklingen fra den gang, man solgte hormonforstøvere, tandsæbe og håruld til vore dages antirynkemirakelcremer og kosmetiske operationer.

En livsklog og humoristisk hyldest til forfængeligheden.

Med slør – og uden - SUPERAKTUELT FOREDRAG OM DEN ARABISKE VERDEN

Lone Kühlmanns ”MED SLØR – OG UDEN” giver en nøgle til forståelse for de for os ubegribelige muslimske reaktioner rundt om i verden.

MED SLØR - OG UDEN stiller skarpt på Syrien som mildest talt er aktuel. Syrien er et land som ønsker at finde sin plads i den moderne verden, men som samtidig kæmper mod et sammenrod af tradition, uvidenhed og fordomme. Ydre pres gør, at mange søger sammen i deres identitet som arabere og muslimer, og det medfører også at flere og flere bærer slør. Sløret bæres som et adelsmærke. Det er kommet på mode – også blandt veluddannede. Vesten er den fælles fjende, men uroen i den arabiske verden handler ikke mindst om kvinders rettigheder. Selv om det ikke er det, der bliver sagt højt.

Foredraget tager udgangspunkt i Lone Kühlmanns og fotograf Tine Hardens bog af samme navn. Det illustreres med Tine Hardens fremragende billeder på power point.

På trods af det alvorlige emne er der tale om en balanceret, humoristisk, uhysterisk indføring i for os næsten ubegribelig verden.

Hvad man lader sig byde, bliver man budt!
Det har været Lone Kühlmanns ledetråd i livet: Hvis man lægger sig ned, og siger som en dørmåtte, skal der nok komme nogen og tørre fødderne af i nakken på én.

Hør med når en af Danmarks mest populære foredragsholdere i storform tager fat på myter og forestillinger om moderne kvindeliv.

Det går over stok og sten, når hun med udgangspunkt i sine bøger og i sine internationale erfaringer stiller skarpt på de mange faldgruber som vi alle sammen er tilbøjelige til at falde i, selv om vi fastholder at vi arbejder på og ønsker ligestilling –økonomisk, karrieremæssigt og seksuelt.

Henvender sig til kvinder i alle aldre. Mænd kan også blive klogere på både kvinder livet og sig selv ved at lytte med.

Vi bliver ikke yngre - Fat det !
Hold på hat og briller når Lone Kühlmann ruller sig ud i sin muntre opsang til alle os, der vakler mellem kirurgi og terapi for at håndtere alderdomstegnene. Men først og fremmest handler det om, at respekt fra andre får man kun, hvis man respekterer sig selv.

Lev Selv
Muntert og provokerende foredrag baseret på bestselleren af samme navn. Tager fat på mange af de myter som især kvinder ligger under for både på arbejdspladsen og i familien.

Livet er livet værd
Man er selv med til at bestemme om man vil være tilskuer eller deltager. Kollektive løsninger kræver individuelt ansvar, hvis de skal have nogen som helst virkning Det dårligste udgangspunkt i et demokrati er, at det alt sammen er de andre skyld. Men det er langt det mest almindelige. Når noget går galt, ser vi os om efter et sted, hvor vi kan lægge ansvaret fra os.

Livet er ikke en strøgtur
Baseret på bogen af samme navn –, med brevkasse spørgsmål og svar fra 1924-2000. En livlig kulturhistorisk pejling af danske kvinders – og mænds – liv og roller igennem 75 år.

* Endvidere emner efter aftale.


Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere 

Relaterede kunstnere:

Uffe Holm: Danmarks ukronede drengerøv . Undercover Service - absurd og komisk underholdning . .Viggo Sommer - Finn Nissen - konferencier.: . Vivienne 02018.7469 McKee Konferencier - stand-up comedian - engelsk / dansk . Willys Kaffeklub: Synnerjysk komik

Relaterede emner

Sherin Khankan - menneskerettighedsislam - frihedsslør
::Farshad Kholghi - Ikea-Mekkea - foredragsbooking::
Marianne Kibenich - gårdsangerforedrag - Københavnersjælssanger
::Henning Kirk - vokseværk i hjernen::
Clement Behrendt Kjersgaard
::Klaus Kjøller - netværksforedrag::
Annette Klingenberg - livskvalitetsanger
Troels Kløvedal Nordkaperkaptajn
--Dennis Knudsen - foredragsfrisør--
Henrik Koefoed - eventyrforællerindlæg - ørkenskuespiller
Gitte Koldtoft - mentalenergiforedrag - overbevisningsmuligheder
::Kjeld Koplev - jødisk humorforedragsholder::
Familien Koppel - Koppelske kompositioner - musikalsk foredrag
Søren Kragh-Jacobsen - reklamefilmproducer
Steffen Kretz
Henrik Krogh - forandringsfremme - sygefraværsoplæg
Runa J. Kähler - causerisvirp - vintertidekærlighed
Peter Kær - hulemandsoplæg
Alexander Kølpin - inspirationsvision - kulturintimitet
Tom König
Tonny Landy - anekdoteforedrag

Peter Langdal - engageret teamwork

Jerk W. Langer - sundhedskommentator - kosttilskudsoplæg
Brian Lange - Legionærforedrag
Pia Fris Laneth
Johannes Langkilde retorikmoderator
:.Paula Larrain.: Freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder
Peter Larsen
::Thomas Larsen - journalistiske-arbejdsprocesser - foredragsbooking::
Lasse & Mathilde - Spor af Piet Hein
Hans Laurens - formuleringsforedrag - billedtaleworkshop
Led selv - selvledelse i bagklogskabens klare lys
::Kim Leine - bygdkultur - familietragedie - dødsridt -0215.26191::
Henrik Leslye - taskforceforedrag - teamåndmotivation
Flemming Leth - ombygningsoplæg
Jørgen Leth - cykelkulturforedrag
Michael Linden-Vørnle - rumbesøg
Jørgen Lindgreen - radiospilsforedrag
::Margeret Lindhardt - fællessangsforedrag::
Charlotte Lindholm - pengehumor - stresstæming
John Lindskog - skandaleforedrag - Bøje Nielsen
::Anne Linnet - kirkesangerkoncert::
Lise-Lotte Lohmann - bakkesangerinde - revyskuespiller
Bjørn Lomborg - levevilkårsforedrag
:.Luk lederskabet op - ledelse fra a-z - Nils Villemoes.:
::Niels Lunde-erhvervsredaktør-politikkommentator-foredragsholder::
Jesper Lundgaard
Lisbet Lundquist - hedetureforedrag
Morten Løkkegaard