>Kristian Bech Jakobsen - politimand som foredragsholder<

 

Kristian Bech JakobsenKristian Bech Jakobsen er uddannet Politiassistent og er nu vært på krimimagasinet Station 2, på TV2. I 2009 medvirkede han i TV3 programmet ”Politistationen”, der bl.a. fulgte ham i arbejdet som politiassistent i Midt- og vestsjællands Politi. Kristian Bech har endvidere været vært på Kanal 5 programmet ”Eftersøgt – med Kristian Bech”, der blev sendt i 2015 og 2016. I programmet rejste han verden rundt og ledte efter personer eftersøgt via Interpol. Fra august 2016 blev Bech vært på krimimagasinet Station 2 på TV2.

Kristian Bech Jakobsen er aktuel med bogen ”Kristian Bech – på Patrulje” (31.10.16).

Foredrag af Kristian Bech Jakobsen:

Kristian Bech Jakobsen – på Patrulje
Han fortæller om sin omvej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Kristian fortæller ydermere om, hvordan han tog sig job op til overvejelse og i en alder af 38, tog beslutningen om at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot 1 år gik Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV2s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2. Det handler om at turde tage sit liv op til overvejelse og gøre, hvad du brænder for, koste hvad det vil.

Referencer:

Der findes mange folk i Danmark der kan lave foredrag…ingen tvivl om dette, men det Kristian Bech Jakobsen kan, er at fange en og holde en fanget, så man bliver efterladt med en følelse af, at man gerne vil høre endnu mere.
Jeanett Dahl Pedersen, AOF Vestegnen

Kristian Bech leverede et meget personligt, levende og flydende foredrag, hvor intet blev læst op af et manuskript. Vi havde desværre kun 1 1/2 time, men Kristian kunne have fortsat længe for et meget opmærksomt publikum.
Ok-klubben i Ølstykke.

Kristian Bech Jakobsen kan også bookes som ordstyrer/konferencier.


 

 

Relaterede kunstnere:

 

Deux Femmes: Elegant - diskret akustisk baggrundsmusik . Guido Paevatalu - danish . Michala Petri og Lars Hannibal - musikalitet - virtuositet - barokmusik . ::Tove Hyldgaard og Tonny Landy:: Elegante og bevægende på samme tid . :.Trompet entertainer Per Nielsen . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music