>Lisbet Lundquist - hedetureforedrag<

Booking forespørgsel

Lisbet Lundquist - hedetureforedrag

Lisbet Lundquist kan bookes til at holde foredrag om nedenstående emner:

Mit øre klør - et liv med forundring
Foredraget, der tager udgangspunkt i Lisbet Lundquists bog Mit øre klør, er livsbekræftende, varmt, utrolig morsomt, og baseret på grundlæggende undren over livets ufattelige mangfoldighed. Foredraget handler om alt fra mikrober til galakser, om Gay Parade, Goethes seng, kokasser og Holbergs fodtur til Rom. Om Dario Fo, Dirch Passer, Onkel Toms hytte, sommerfugle, gamle cocktailopskrifter, cirkusartister, liggende gæster – og den første store forelskelse. For slet ikke at tale om strømpestopning. Og digte. Det er fyldt med anekdoter fra et langt liv, og giver både et portræt af en svunden tid, og et selvportræt af et menneske i evig bevægelse, som lever livet med videbegærlighed, nysgerrighed og fryd.

Min mand sidder på taget og synger
"Solen skinner på Frederiksberg, og jeg har lige haft 24-års fødselsdag. Solsorten, hvis ene ben er hvidt, har netop lagt fem fregnede, blågrønne æg i sin rede i espalierets pæretræ 30 cm under mit vindue på første sal. Da jeg kiggede ned til hende fra det åbne vindue i morges, tippede hun hovedet om på siden og så venligt på mig med sit lille sorte perleøje. "Min mand sidder oppe på taget og synger," sagde hun. "Bare det var mig," svarede jeg.
Jeg skulle til time hos en berømt, noget excentrisk ældre skuespillerinde for første gang."

Året er 1967 og Eva kan ikke finde ud af hvad hun vil. Gøre det fornuftige og læse videre på universitetet eller forfølge sine drømme om at blive skuespiller, eller måske forfatter? Vigtigst er det at tage fra af verdens righoldige tilbud, allerhelst være forelsket og lykkelig, men helt så nemt kommer det ikke til at gå.

Eva skriver på en roman om Mogens Thomsen. En mand i fyrrerne, der har boet hjemme hos sin mor, men nu prøver en ny start i Italien. Han kommer ud for eventyrlige og mystiske ting. Og læseren af Lisbet Lundquists debutroman får mulighed for på skift at møde ham, pebersvenden, og hans forfatter, unge Eva. En overdådighed af liv og lyst.

Lisbet Lundquist, skuespiller, udsendte sin første bog Dovne piger syr med lang tråd i 1998. Den blev en stor succes, af forfatteren selv kaldt "delvis sandfærdige erindringer", nu tager Lisbet Lundquist skridtet fuldt ud og debuterer som romanforfatter.

Dovne piger syer med lang tråd
Lisbet Lundquist udsendte sin første bog Dovne piger syr med lang tråd i 1998. Den blev en stor succes, af forfatteren selv kaldt "delvis sandfærdige erindringer". Lisbet Lundquist fortæller, med afsæt i et sommerferieophold hos en gammel moster på landet i 1954, sine barndomserindringer.

Fra hinkesten til hedeture
Dels på baggrund af sine to bøger "Dovne piger syer med lang tråd " og "Min mand sidder på taget og synger", der handler om at være barn i 50erne og ung i 60erne - og dels af "karsken bælg" vil Lisbet Lundquist tale om det at tilhøre den generation der er født i slutningen og lige efter krigen. Om tykt og tyndt om at have været barn og ung, ængstelig og lykkelig, om at være blevet 60 og om forventningerne til resten af livet.

Lisbet Lundquist har i mange år haft en vidtfavnende karriere indenfor dansk teater, film og tv – og senest som forfatter.

Teater
På teatret har Lisbet Lundquist de seneste år bl.a. kunnet ses i ’Hvis præstens enke kan, så kan du også’ (96) på Rialto Teatret. Den tilfældige mand’ (98) på Husets Teater. Forestillingen ”Byens Bedste Bryster 3 - nu med begge ben i næsen” Rialto 2000. Teaterudgaven af Thomas Vinterbergs “Festen“ på Mammutteatret i Det Kongelige Teaters Turbinehaller (2002). Lisbet Lundquist har medvirket både som medforfatter, idemand og Skuespiller i det originale og vanvittige koncept, kæmpesucceserne: Byens Bedste Bryster 1(87), 2(93), og 3(2000). Fra 1974 til 1991 har hun som medlem af “guldholdet”, medvirket i 12 Hjørringrevyer.

Film
Lisbet Lundquist har siden debut’en i Jens Jørgen Thorsens “Stille Dage i Clichy” medvirket i en lang række danske film, hvoraf kan nævnes: Peter Refn og Susanne Brøggers "Violer er Blå", Esben Høilund Carlsens og Nils Schous ”Slingrevalsen” og sidst Annette K. Olesens sidste film (arb.titel) "Dogme 9"

TV
På TV Drama, har hun senest spillet IP's kone Kirsten i serien “Rejseholdet” og har i øvrigt medvirket i Tv-satire og været TV vært (bl.a. i Kanal 22).

Forfatter
Som forfatter har hun skrevet klummer og artikler til ugeblade og aviser udover bidrag til flere antologier, Brøndums Encyklopædi og Brøndums Lov. I 1998 debuterede Lisbet Lundquist som forfatter med Bestselleren “Dovne piger syer med lang tråd - delvist sandfærdige erindringer”, der fik en meget flot modtagelse og indtil nu er trykt i 130.000 eksemplarer. I 2004 udgav Lisbeth Lundquist "Min mand sidder på taget og synger".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere - booking . Lars Herlow: Klassens Tykke Dreng - booking . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Lars Hjortshøj: Bundsolid komiker - performer

Relaterede emner

Sherin Khankan - menneskerettighedsislam - frihedsslør
::Farshad Kholghi - Ikea-Mekkea - foredragsbooking::
Marianne Kibenich - gårdsangerforedrag - Københavnersjælssanger
::Henning Kirk - vokseværk i hjernen::
Clement Behrendt Kjersgaard
::Klaus Kjøller - netværksforedrag::
Annette Klingenberg - livskvalitetsanger
Troels Kløvedal Nordkaperkaptajn
--Dennis Knudsen - foredragsfrisør--
Henrik Koefoed - eventyrforællerindlæg - ørkenskuespiller
Gitte Koldtoft - mentalenergiforedrag - overbevisningsmuligheder
::Kjeld Koplev - jødisk humorforedragsholder::
Familien Koppel - Koppelske kompositioner - musikalsk foredrag
Søren Kragh-Jacobsen - reklamefilmproducer
Steffen Kretz
Henrik Krogh - forandringsfremme - sygefraværsoplæg
Lone Kühlmann provoforedragsholder
Runa J. Kähler - causerisvirp - vintertidekærlighed
Peter Kær - hulemandsoplæg
Alexander Kølpin - inspirationsvision - kulturintimitet
Tom König
Tonny Landy - anekdoteforedrag

Peter Langdal - engageret teamwork

Jerk W. Langer - sundhedskommentator - kosttilskudsoplæg
Brian Lange - Legionærforedrag
Pia Fris Laneth
Johannes Langkilde retorikmoderator
:.Paula Larrain.: Freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder
Peter Larsen
::Thomas Larsen - journalistiske-arbejdsprocesser - foredragsbooking::
Lasse & Mathilde - Spor af Piet Hein
Hans Laurens - formuleringsforedrag - billedtaleworkshop
Led selv - selvledelse i bagklogskabens klare lys
::Kim Leine - bygdkultur - familietragedie - dødsridt -0215.26191::
Henrik Leslye - taskforceforedrag - teamåndmotivation
Flemming Leth - ombygningsoplæg
Jørgen Leth - cykelkulturforedrag
Michael Linden-Vørnle - rumbesøg
Jørgen Lindgreen - radiospilsforedrag
::Margeret Lindhardt - fællessangsforedrag::
Charlotte Lindholm - pengehumor - stresstæming
John Lindskog - skandaleforedrag - Bøje Nielsen
::Anne Linnet - kirkesangerkoncert::
Lise-Lotte Lohmann - bakkesangerinde - revyskuespiller
Bjørn Lomborg - levevilkårsforedrag
:.Luk lederskabet op - ledelse fra a-z - Nils Villemoes.:
::Niels Lunde-erhvervsredaktør-politikkommentator-foredragsholder::
Jesper Lundgaard
Morten Løkkegaard