>Avalance - mobil diskotek<

Booking forespørgsel

Avalance - mobil diskotek

 

 

Med mere end 10 år i branchen er I med Avalance Mobildiskotek sikret et diskotek hvor kvaliteten er i top. Vi klarer alle opgaver, store som små. Vores dj’s har minimum 5 års erfaring indenfor netop den aldersgruppe og type fest som de sendes ud til. Således kan vi yde vores optimale, for at underholdningen til Jeres fest bliver en succes.

Her kan du læse nærmere om nogle af de forskellige arrangementer, Hvor vi typisk spiller op til dans. Alle arrangementer kan naturligvis varieres, således at anlæg, musik mv. tilpasses netop Jeres fest!

Firmafest
En stor del af vores kundekreds, er at finde blandt små og store virksomheder. Det er kunder der sætter krav til kvalitet. Hos os får I derfor altid en voksen og erfaren dj, der spiller netop den musik I gerne vil høre, samt et præsentabelt og vellydende anlæg.
Da vi er meget afhængige af faste og tilfredse kunder, yder vi altid vores bedste for at give Jer en så fuldendt aften som overhovedet muligt.

Dj’en
Vores dj’s er altid præsentable, høflige og velklædte og har festen et tema, møder vi naturligvis op i beklædning til lejligheden. Til firmafester er dj’en typisk 25-30 år.
Dj’en kan også være behjælpelig med afvikling af Jeres egen underholdning, herunder udlån af mikrofon, afspilning af musik, præsentation mv.

Musikken
Generelt spiller vi en god blanding af gamle dansevenlige hits, samt det nye man kender fra radioen. Men musikken tilpasses naturligvis nøje til netop Jeres fest ud fra publikums sammensætning og festudvalgets oplysninger, ligesom vi gerne opfylder musikønsker fra deltagerne. Således vil vores dj sørge for at musikken tilfredsstiller alle festdeltagere på tværs af generationer.
Vi leverer aldrig blot et standard repertoire men sætter en ære i et veludført job og tilfredse kunder.

Bryllup
Et bryllup er en af livets helt store begivenheder hvor intet overlades til tilfældighederne. Alt skulle gerne forløbe perfekt og naturligvis også musikken. Ofte er aldersspredningen stor, hvilket stiller krav om en dygtig og erfaren dj, der kan få alle med, uanset alder.
Der er ingen tvivl om, at bryllupper efterhånden er blevet vores speciale og vi lever fuldt op til det ansvar det indebærer, hvis I vælger at lade os stå for musikken.

Dj’en
Vores dj’s er altid præsentable, høflige og velklædte. I får altid en voksen og erfaren dj, med stor indsigt i både ny og gammel musik samt en meget bred musiksamling. Til bryllupper er dj’en typisk 25-30 år.
Dj’en kan også være behjælpelig med afvikling af Jeres gæsters indslag, herunder udlån af mikrofon, afspilning af musik, præsentation mv.

Musikken
Generelt spiller vi en god blanding af gamle dansevenlige hits, samt det nye man kender fra radioen. Men musikken tilpasses naturligvis nøje til netop Jeres bryllup udfra gæsternes sammensætning og Jeres ønsker, ligesom vi gerne opfylder musikønsker fra gæsterne. Således vil vores dj sørge for at musikken tilfredsstiller alle gæster på tværs af generationer.
Vi leverer aldrig blot et standard repertoire men sætter en ære i et veludført job og tilfredse kunder.

Anlægget
Mange kunder ser gerne at anlægget er lidt diskret opstillet til et bryllup. Dels er der ofte ikke meget plads i overskud og dels må anlægget ikke virke dominerende i det flot oppyntede lokale.
Vi har derfor sammensat et anlæg der opfylder disse behov, samtidig med, at det rent faktisk kan spille højt. Lydniveauet holdes på et fornuftigt niveau, men selvfølgelig kan anlægget skrues op hvis dette ønskes!
Vi medbringer gerne lidt kulørte spots/ lysshow hvilket naturligvis er valgfrit.

Private fester
Vi spiller til en lang række forskellige private arrangementer, bl.a.:
- Konfirmationer
- Fødselsdage for voksne
- Fødselsdage for børn & unge
- Jubilæer
- Mv.
Der er naturligvis stor forskel på en fest med udelukkende unge mennesker og en fest med et mere modent og varieret publikum. Derfor har vi forskellige dj’s og løsninger til enhver lejlighed.

Varieret/ voksent publikum
Her er det vores erfaring at anlægget gerne må være kompakt og lidt diskret opstillet. Ligeledes er lydniveauet ofte lavere end ved ungdomsfester, men selvfølgelig kan anlægget skrues op hvis dette ønskes! Vi medbringer gerne lidt lysshow og kulørte spots hvilket giver atmosfæren et ekstra pift.
Vi har altid en MEGET bred musiksamling med, der både indeholder tidens musik, samt en ret stor samling fra de sidste mange årtier, herunder også dansk musik osv.
Dj’en vil typisk være 25-30 år, og have en meget stor indsigt i såvel ny som ældre musik.

Ungt publikum
Til f.eks. en 18-års fødselsdag må der ofte gerne ske lidt mere, end til en familiefest! Derfor arrangerer vi gerne en række happenings og konkurrencer i løbet af aftenen, meget gerne i samarbejde dem der arrangerer festen. Musikken spænder fra det absolut nyeste til en række gode gamle syng-med-hits.
Anlægget kan være lille og diskret eller vi kan medbringe det helt store gear, med det vildeste inden for lyd og lys!

Uddannelses-steder
Vi spiller for en lang række forskellige uddannelsesinstitutioner, lige fra gymnasier, handelsskoler og folkeskoler, til seminarier og andre voksenuddannelsessteder.

Gymnasier, handelsskoler mv.
Gennem mange års erfaring oplever vi at unge mennesker gerne vil imponeres, både hvad angår lys og lyd, men også underholdning. Derfor arrangerer vi gerne en række happenings og konkurrencer i løbet af aftenen, meget gerne i samarbejde med festudvalget. Musikken spænder fra det absolut nyeste til en række gode gamle syng-med-hits. Til disse fester vil vi typisk være både en lidt ældre erfaren dj og en yngre dj, der har styr på tidens rytmer!
Desuden medbringer vi det nyeste inden for lyd og lysudstyr.

Voksenuddannelses steder
Ofte leverer vi også musikken på uddannelsessteder hvor alderen typisk kan svinge fra 18-40 år eller endnu mere! Det stiller naturligvis andre krav end til en gymnasiefest, især til musikken. Derfor vil vores dj til en sådan fest typisk være 25-30 år og have en stor indsigt i både tidens musik, men også musikken fra de sidste mange årtier.
Generelt spiller vi en god blanding af gamle dansevenlige hits, samt det nye man kender fra radioen. Men musikken tilpasses naturligvis nøje til netop Jeres fest udfra publikums sammensætning og festudvalgets oplysninger, ligesom vi gerne opfylder musikønsker fra deltagerne. Således vil vores dj sørge for at musikken tilfredsstiller alle festdeltagere uanset alder.
Vi leverer aldrig blot et standard repertoire men sætter en ære i et veludført job og tilfredse kunder.

Børnefest
Kan Dj'en virkelig drikke cola med øret?
Kan drengene lokkes med til en limbo?
Kårer vi aftenens sødeste pige?
Kan 200 børn overdøve 2000 Watt?
Kan børn overhovedet danse?

Svaret er JA.
Når den rablende gale dj går på scenen ved man næppe hvad man kan forvente. Konkurrencer, magi og alskens skøre danse er bare nogle af nøgleordene, når Avalance er til sodavands-disko.
Vi underholder både ved børnefødselsdage, på institutioner, til større børne-ungdoms arrangementer, til byfester, kræmmermarkeder mv.

Børnefødselsdage - Klassefester - Skolefester - Institutioner/ klubber/ Idrætsforeninger.

Diskotek og karaoke
Karaoke har en fantastisk evne til at sætte gang i folk og skabe en glad stemning.
Lad f.eks. hver afdeling/ bord opføre et show eller lav en omgang ”Hit Med Sangen” Vores dj sørger for at klare teknikken og kan også fungere som konferencier. Det er dog som regel sjovest hvis en fra selskabet hjælper til med dette.
Med karaokeanlægget medfølger ca. 500 karaokehits, 2 mikrofoner og 14” tv-monitor. Større tv-skærme, scenelys mv. kan lejes mod mindre merpris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:
:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere - booking . Lars Herlow: Klassens Tykke Dreng - booking . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Lars Hjortshøj: Bundsolid komiker - performer . ::Lasse Rimmer:: Komisk føde til intellektet og de dybe lattermuskler

Relaterede kunstnere

Avalance mobildiskotek
Dan Rachlin
Discotheque Discoland
Diskotek Flashlight
Diskotek Palmehaven
Discotek Paradise
Diskotek Sparto - firmafester
Diskotek Sweet Voice
Discotek The Joggings
Dj Dalgaard - den ukronede partykonge
DJ Heini fællessang og højt tyrolerhumør
Dj Morten Bartelsen
DJ One Blue - Henrik Nørrelykke
Joakim Hediger
Oliver Ravn - improvisationsrap - freestylerap
Radiodiskjockey Jørgen de Mylius
RadioDJ Torben Hansen

Per Mickelborg

Philip Lundsgaard
Twiggi's Disco World