>Festmaskinen - referencer<

Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere * Repertoire * Lyt til musikken * Festnyt * English . Arrangementsforespørgsel

Festmaskinen - referencer

Referencer:

Skagen Kommune festede!!
540 glade og feststemte kommunale ansatte i Skagen kommune afsluttede et langt kursusforløb med en supergod festaften i byens kultur- og fritidscenter.
Musikken blev leveret af ”Festmaskinen”, som var så suveræn gode, at alle bare måtte ud og danse. Dansegulvet var fyldt fra start til slut. Og selv om antallet af kvinder var langt i overtal afholdt det ikke noget fra at begive sig ud på dansegulvet, og orkestrets medlemmer var så professionelle, at de tilrettede deres musik derefter.
Alle var efter festen enige om, at det havde været en fantastisk aften, og at musikken havde været helt i top. Så tusinde tak til ”Festmaskinen” for en dejlig aften i Skagen.
Venlig hilsen Dorte Jensen - Skagen Kommune

100 mennesker til bryllup på Holcken havn slot 29.05.04
Vi havde fornøjelsen at opleve Festmaskinen, ved vores bryllup den 29. maj på Holckenhavn Slot.
Og sikken en oplevelse! Det tog laaaaang tid, at få armene ned igen efter den præstation wauv! 5 velklædte, veloplagte gutter stillede op og gav den så for fuld skrue. Det var forrygende og samtlige gæster var vilde med dem!
ALLE dansede og bandet spiller med en sådan energi og glæde, at det er tydeligt, at se de elsker det og det smitter i høj grad af på publikum. Festmaskinen var med til, at gøre vores bryllup til en fantastisk, festlig og uforglemmelig dag !!!
Endnu en gang tak for en kanon aften.
Gitte & Claus

400 mennesker i fest salen på Høje-Gladsaxe skole
Anbefaling. Med stor energi, udstråling og spilleglæde, fyldte Festmaskinen dansegulvet fra første til sidste minut ved Gladsaxe Lærerforenings jubilæumsfest. 300 gæster havde en pragtfuld aften hvor musikken var prikken over i'et.
I hele forløbet har samarbejdet med orkestret været meget behageligt og kompetent og jeg kan på det varmeste anbefale bandet til alle, der vil være sikre på at festen bliver vellykket.
Steen Clausen Gladsaxe Lærerforening

350 mennesker til Jubilæumsfest i Alka forsikring
Festmaskinen er et alsidigt og top-professionelt band. Fantastisk at de kan bruges til både velkomstdrink, dinnermusik og danseband - med alt fra pop og rock til James Brown numre.
Peter Arklint - Alka Forsikring

250 mennesker fra Hydro Aluminium Tønder
Festmaskinen var hovedårsagen til at firmafesten den 30.10.2004, der blev holdt i Klosterhallen i Løgumkloster, blev en succes. Entreen blev fulgt op af 'Tequila'-sangen vi alle kender fra 'Husk lige tandbørsten' og middagen blev ledsaget af glade Jazztoner i et leje så der kunne tales ved rundbordene, og de behagelige toner var med til at højne stemningen. - Opvarmningen tog fat .... og da der skulle bydes til dans var ALLE klar til at give det bedste de havde lært på dansegulvet - som ikke var tomt resten af aftenen.
Lyden, lysshowet, korpigerne, blæserne og de fem fantastisk flotte fyre leverede et vidunderligt show som alle aftenens gæster sent vil glemme. Er man til fest og farver er dette absolut et orkester man ikke må overse !! - Danmarks fedeste live-orkester. Vi glæder os til at opleve dem igen !!
Hydro Aluminiums festudvalg.

80 mennesker til fest på Hotel Scandic i Herning
Mange tak for en forrygende musikalsk indsats ved vores forårsfest. Mine forventninger var meget høje, og således også svære at indfri; men jeg må sige, at I klarede opgaven til absolut topkarakter. Samtlige medarbejdere var vildt begejstrede for Festmaskinen.
I var afdæmpede under vores spisning med en flot buket af forskellige dejlige musiknumre, og vi kunne tale sammen ved bordene. En perfekt baggrund til vores middag.
Efter spisningen formåede I at trække folk på gulvet med det samme, og gulvet blev ikke forladt før I lukkede ned. En fantastisk god blanding af hits og evergreens, "svedere" og sjælere holdt os igang fra start til slut - det var ganske enkelt helt fortræffeligt!
En stor tak til bandet for en professionel fremtoning og en rigtig god oplevelse - du kan roligt føje os til på Jeres referenceliste - det skulle være en sand fornøjelse at medvirke til, at andre får en oplevelse som vi fik.
Steen F Rasmussen - KABOOKI A/S

Herning Kongrescenter
Festmaskinen har kun én fejl – det er navnet. Det er så langt fra en "maskine", som noget kan være. Et medlevende, professionelt, engageret – og ikke mindst charmerende orkester. Enhver arrangørs "drøm". (Herning Kongrescenter).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk


Relaterede kunstnere:

Kim Leine - bygdkultur - familietragedie - dødsridt -0215.26191:: . ::Pia Fris Laneth - livsbetingelser - storyteller - 0235.1943:: . Henning Kirk - Huskebogen - 0248.9802 . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske Paula Larrain - freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder . 086.111 Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk

Her kan du se en liste over alle vore orkestre:

6Feet
Albatros Danceband
Antonelli Orchestra

B1 og B2 - festjysk musikerunderholding
Back To Blue
Bacons
Bad Influenze - Fredrik Wallin
Batman & The Jokers
Bierfest Orkester
Bittersweet
Bjørn og Okay
Blue Hawaii

CantusTyrolerne
Casper Panduro 08062011.165925
CC and Lee
Chiliband - Vibeke - Mette - Jonny
Collage
Company Band
Connect
Cool Cats
Copy Right

DanBand All Stars - pakkeløsning - firmafesten
Davids Decible
de4esser
De fynske tyrolere
De Glade Jyder
::Dreamband - musikalsk kvalitetsgaranti::
Fede Finn - Funny Boyz - Maud - sangerinde
Fenders
Festetten
Flyers
FOXX
Freaks
Funkarella - dynamisk blanding af dansevenlige hits
Funtex
Gemalerne
Gentlemen
Gladsaxe pigegardes tyrolerorkester
Goodfellas Danceband Viseguymusic
Good Times - appelerende musik - Alistair Foster - Klaus Lorenzen
Grand Prix De Luxe
Groovy Minds - Funky Smoothjazz
Happiness Dance Band
Heaven
HitDeluxe Partyband
Hitmaskinen
Hitshakers - herlig - hårdtrykkende dansemusik
Ib Glindemann's Orkester
Jan og Sunny Boys
Jays
Jordans Drive