>Per og Oluf<

Forside/menu * Booking forespørgsel * Video

 

Per & Oluf  


 

De to drenge Per og Oluf forstår at lave en fest. Og de forstår ikke mindst at få festen fra scenen ud til publikum. Kort sagt deres galskab toptunede humør smitter - sådan har det været i 25 år. Per & Oluf kalder sig Byens Fedeste Orkester - de kan vel ret beset som årene går tilføje et af de ældste.

Vores slogan har jo ikke noget med musikken at gøre. Vi er nok det eneste orkester, der er tungere end vores grej, griner Per Sønderby med henvisning til, at gutterne med årene har oparbejdet en overbevisende kampvægt.

Et er sikkert - de to er i ordets bedste betydning sværvægtere på balscenerne i landsdelen. De har slået tonen an til utallige firmafester, markeder, idrætsforeningsballer halballer.

Mange gæster har sandet, at det er svært eller rettere umuligt at bevare pessimismen, når Per - Oluf slår sig løs på scenen. Da bandet toppede, bød året på 35 arrangementer. Men musikerne har været enige om, at et sted i omegnen af 10-15 baller rækker.

Hermed får de deres musikalske festlige behov dækket - og hermed synes de stadig, det er skægt at gå på scenen. - Vi har aldrig spillet rigtig meget - vi spiller fordi det er skægt. Det skal det være, siger Oluf Winther. - Når vi tager hjemmefra kan vi godt sige: Øv, vi gider ikke rigtig i dag. Men når vi nærmere os, lugter vi savsmuldet i manegen, og så er vi klar:)