>Michael Sjøberg - Jack Bohr-Christensen - løgnespotterere - foredrag<

Booking forespørgsel

Lær at spotte en løgner - og lær at styre dit kropssprog når du er under pres.

27% af alle ansøgere puster deres CV op og pynter sig med lånte fjer når de søger et job!Majoriteten af vidner indkaldt til retssager har ’problemer’ med hukommelsen når de skal vidne.
50% af alle ægteskaber lider af utroskab.

Og der er talløse andre situationer hvor det at kunne spotte et ”blødt” punkt i en forklaring eller et udsagn kunne være en kæmpe fordel.

Michael Sjøberg, indehaver af specialkonsulentfirmaet Human Advisor og
Jack Bohr-Christensen
, partner i Human Advisor er begge uddannede gidselforhandlere og militære debriefere.

De rådgiver, blandt andet, advokater, forsvarets specialstyrker og HR specialister i hele Skandinavien i kunsten at spotte løgne og underviser derudover også i kunsten at kunne styre ens eget bevidste kropssprog når man er under pres.

Michael Sjøberg

Foredraget giver et indblik i hvordan Human Advisor opererer og giver et par ultraspændende timer i selskab med de to specialister.

Indhold
Foredraget er et inddragende, levende og lærerigt forløb som i løbet af 2 timer vil give deltagerne et indblik i hvordan advokater, HR specialister, politifolk, folk fra efterretningstjenesten og andre, der har brug for at kende sandheden, arbejder med at spotte løgne.

Vi viser eksempler på hvordan man finder ”bløde punkter” i menneskers forklaringer, og hvilke redskaber man verden over anvender for at gennemskue og afsløre, for eksempel, vidner, der lyver i en retssal, eller ansøgere, der pynter på deres CV.

Foredraget giver også deltagerne et indblik i, hvordan de selv kan lære at styre deres kropssprog i pressede situationer.
De får praktiske værktøjer til, hvordan man kan styre sin stress, når man er under pres.

Foredraget er underholdende – humoristisk og inddragende. Samtidig går deltagerne derfra med en følelse af, at de har lært noget nyt - og fået indblik i en verden, de ellers
ikke kender.

Der bliver i foredraget inddraget eksempler fra den danske og den internationale politiker og sportsscene, og det hele krydres med en meget direkte inddragelse af deltagerne.

Foredraget henvender sig typisk til firmaer der gerne vil tilbyde sine medarbejdere et par underholdende og relevante timer, hvor deltagerne føler, de får ny viden og samtidig bliver
nysgerrige efter at vide mere om emnet.

Foredraget kan let indgå som teambuilding eller som et frisk pust i et strategimøde.

Målgruppen omfatter også i høj grad foreninger, skoler, gymnasier og højere læreranstalter.

Foredraget kan holdes på dansk og engelsk.

Kurserne
Vi udbyder også, udover foredraget, et 4 timers forløb samt et dagskursus, som går væsentlige mere i dybden med ovennævnte, og som inddrager mange flere internationale eksempler, og som også giver deltagerne mulighed for kort at øve sig i de beskrevne teknikker.

Begge foredrag er noget nyt og begge er meget mere end bare foredrag. Der er et element af ”teambuilding” i begge foredrag idet deltagerne udover at lære nye ting også kommer tæt på hinanden. Foredraget stiller krav til deltagerne.

Michael Sjøberg & Jack Bohr-Christensen
Foredragsholderne Michael Sjøberg og Jack Bohr-Christensen har begge militær efterretningsbaggrund og har siden 2005 deltaget i udviklingen og implementeringen af forsvarets gidseloverlevelsesuddannelser.

De er begge uddannede gidselforhandlere og har opereret i flere af verdens brændpunkter. Begge har længerevarende universitetsuddannelser og har derudover lang kommerciel erfaring fra større og mindre danske og udenlandske firmaer.

Michael Sjøberg er grundlægger af firmaet Human Advisor, som primært rådgiver danske og udenlandske firmaer i håndtering af medarbejdernes sikkerhed i udlandet, og som samtidig underviser bl.a. danske advokater i løgndetektion.

Jack Bohr-Christensen er partner i Human Advisor, og arbejder som rådgiver i højrisiko afrikanske lande og har derudover i mange år arbejdet med teamudvikling og ledelsesrådgivning.

Begge rådgiver og underviser samtidig danske advokater, HR-specialister og headhuntere i løgndetektion og kropssprogsanalyse.

Michael Sjøberg har medvirket i flere DR programmer med ”Lyver Du” konceptet og Jack Bohr-Christensen er en af Radio 24/7 faste kommentatorer på terror og gidselsituationer.

Referencer
"MAQS Law Firm har med stor succes haft en række medarbejdere på kursus i kropssprog og løgndetektion hos Human Advisor. Kurset var super veltilrettelagt og fyldt med viden og en lang række værktøjer, som er direkte anvendelige i hverdagen. Michael Sjøberg, som underviste, var utrolig inspirerende og en dygtig underviser, og hele forløbet var præget af en fantastisk stemning.

Jeg kan derfor varmt anbefale kurset."

- Conni Falkner, forretningsudvikler, MAQS Law Firm

"Vi er overvældede over den store tilslutning til de arrangementer, vi har afholdt med Human Advisor. Samtidig taler deltagernes tilbagemeldinger konsekvent deres eget, positive sprog:
Foredragene er ikke bare solide og velleverede - de er også yderst relevante"
— Bo Grastrup, HR-Chef, Bruun & Hjejle

"Spændende, relevant og værdiskabende. Kurset giver redskaber, som enhver, der er i kontakt med mennesker, bør unde sig selv."
— Jens Peter Fabricius, advokat (H) og partner, Brandt & Lauritzen

"Et meget seriøst og gennemført kursus. Velforberedt og motiveret underviser. Man følte sig beriget og man oplevede at kunne sige til sig selv bagefter: "jeg har lært noget nyt i dag" Det var forunderligt og samtidig skræmmende at lære om hvordan kroppen afslører tankerne. Super kursus, kan varmt anbefales!"
— Kåre Traberg Smidt, advokat og indehaver, ADACTA Advokater

"Kurset er en øjenåbner, som har redefineret min måde at tænke på i forhold til en konfliktsituation, det være sig forhandling, retssag m.v. Michaels evner til at formidle værktøjer
såvel som anvendelsesmuligheder er fremragende, og kurset får mine bedste anbefalinger som særdeles relevant for den praktiserende advokat eller andre som ønsker at supplere sine
færdigheder i at aflæse mennesker."
— Frank H.B. Jørgensen, advokat, MAQS Law Firm

Jack Bohr-Christensen

 
Startsiden
Artister
Børneaktiviteter 
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere